SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Valinin Yeğeni Öldürüldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:26:36
Eski Valinin Yeğeni Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Kırıkkale’de 29 Ekim gecesi çıkan kavgada aldığı bıçak darbesi ile hayatını kaybeden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ın yeğeni Abdullah Köksal toprağa verildi. 

Kırıkkale merkeze bağlı Ahılı köyünde 29 Ekim akşamı Coşkun A. ile oğlu arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen Abdullah Köksal (21), Coşkun A.’nın bıçak darbesi ile yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Köksal, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Köksal’ın cenazesi, yapılan otopsinin ardından bugün Ahılı köyüne getirilerek, aile mezarlığında toprağa verildi. Katil zanlısı Coşkun A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Malatya'nın eski valilerinden olan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ın yeğeni Abdullah Köksal’dan geriye ise o çok sevdiği motosikleti ile olay yeri yakınlarında önceden çekindiği hatıra fotoğrafı kaldı. Abdullah Köksal’ın motosiklet tutkunu olduğu ve yakın zamanda vatani görevini yapmak için askere gideceği öğrenildi.

Halen TBMM Milli Savunma Komisyonu başkanlığı görevini de sürdüren Oğuz Kağan Köksal, Mayıs 1990 ve Şubat 1992 tarihleri arasında Malatya Valiliği görevinde bulunmuştu. Köksal, Emniyet Genel Müdürü iken Haziran 2011 seçimlerinden önce istifa ederek memleketi Kırıkkale'den milletvekili adayı olmuş ve seçilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız