SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Valinin Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya Eski Valisi, Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz Battalgazi Belediyesini ziyaret etti.

Battalgazi Kaymakam Vekili, Yeşilyurt Kaymakamı İlhan Abay ve Battalgazi Belediye Başkanı; Selahattin Gürkan tarafından karşılanan Vali Halil İbrahim Daşöz, ile beraberindeki Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, sabah kahvaltısını sanat sokağındaki konuk evinde Başkan Gürkan ile birlikte yaptı.

Nezaket ziyareti ve gezi amacıyla gelen Vali Daşöz İlçedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı. Malatya’nın durumu konuşulduğu kahvaltıda, Battalgazideki Tarihi eserlerin restorasyonu ve projeleri konuşuldu. Başkan Gürkan, İlçedeki gelişmeleri ve yapılan hizmetleri anlattı.

Battalgazi İlçesindeki gelişmeleri yakından görerek tanık oldugunu ifade eden Vali Daşöz, çalışmaları takdirle karşıladığını, başarıların devamını dilediğini söyledi.

Vali Halil İbrahim Daşöz’ü Battalgazi’de görmekten büyük memnuniyet duyduğunu, Malatya ve İlçelerine büyük emekleri geçen Daşöz'ün çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek,  "Malatya için fedakarca hizmetleri olan Vali Daşöz’ e teşekkürlerimizi sunuyor, yeni görev yerlerinde başarılarının devamını diliyoruz. Sayın Valimizin bizleri ziyaretinden onur duyduk" dedi ve ziyaretlerinden çok memnun olduklarını söyledi.

Vali Daşöz, Kaymakam Abay, Başkan Kavuk, sanat sokağında bulunan Sanat evini ve Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayını gezerek incelemelerde bulundular.

Daha sonra belediye'ye gecerek Başkanlık makamında bir süre oturduktan sonra İlçeden ayrıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız