SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski ve Yeni Başkanın Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin milletvekili aday adayı olduğu için görevden istifa eden eski il başkanı İhsan Koca ile yerine genel merkezin atadığı Ahmet Çakır, Belediye Başkanı Cemal Akın'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Belediye Basın Bürosu'nun ziyarete ilişkin bülteni şöyle:

"AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’nın 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak genel seçimlerde milletvekilliğine aday adayı olmasından dolayı istifa etmesiyle AK Parti Malatya İl Başkanlığı’na atanan Ahmet Çakır Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı ziyaret etti.

24 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı İhsan Koca, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Ergül de katıldı.

Genel Seçim kararı alındıktan sonra İl Başkanı İhsan Koca’nın milletvekili aday adayı olmasından dolayı görevi bıraktığını ve Genel Merkez tarafından kendisinin İl Başkanı olarak atandığını belirten Ahmet Çakır, Malatya’ya birlikte hizmet edeceklerini söyledi. Çakır, Malatya’nın menfaatine neler yapılabileceğini istişare etmek ve yeni göreve atanmalarından dolayı bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Siyasetin insanlara hizmet etme yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Ahmet Çakır’a başarılar diledi.

Eski İl Başkanı İhsan Koca’nın AK Parti’nin kurulduğu günden beri hizmetler ürettiğini söyleyen Başkan Akın, “Malatya’ya gelen hizmetlerin temelinde bu kardeşimizin emekleri vardır. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yeni İl Başkanımızdan da daha büyük hizmetler bekliyoruz ve bu hizmetleri gerçekleştireceğine inanıyoruz” dedi.

Seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini de dileyen Başkan Akın, hizmetlerinden dolayı eski İl Başkanı İhsan Koca’ya teşekkür ederken, yeni İl Başkanı Ahmet Çakır’a da hayırlı olsun temennisinde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız