SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Yıkıldı, Yenisi Yapılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:02:08
Eski Yıkıldı, Yenisi Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanı sıra kırsal mahallelerin köprü sorunlarını çözmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi özelliklerini yitirmiş, köprüleri yıkarak yenilerini yapıyor.

Planlamalar çerçevesinde Bulgurlu Deresi üzerinde bulunan köprü yıkılarak yerine 9 metre uzunluğunda daha sağlam ve geniş bir köprü yapılıyor. 

Yapılan yeni köprü, 4 metre yüksekliğinde, 8 metre genişliğinde ve çift şeritli olacak. Köprünün çevresinde ayrıca, trafik güvenliği için istinat duvarı da yapılacak.

Köprü tamamlanana kadar bölgedeki trafik akışı Bağtepe Mahallesi – İnönü Üniversitesi yolu ile Kara Mahallesi ile Orduzu Mahallesi yolu üzerinden veriliyor. Demir yapıların ve temel çalışmaların sürdüğü köprüde altında akan su ise açılan hendeklerden veriliyor.

Akçadağ’ın Kömekavak, Hisar, Sahil ve Dede Mahallelerini Malatya – Doğanşehir karayoluna bağlayan, Sultansuyu Çayı üzerindeki köprü de yıkılarak yenilenecek. Bu köprü de 5 metre yüksekliğinde, 8 metre genişliğinde ve çift şeritli olacak. 

Büyükşehir Belediyesi planlamalar çerçevesinde Pütürge ilçesinde de 5 köprü yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız