SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski YMS'li Futbolcu Brezilya'da Coştu

0
Güncellendi - 2018-07-26 18:48:04
Eski YMS'li Futbolcu Brezilya'da Coştu
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak forma giyen forvet oyuncusu Gilberto Oliveira Souza Júnior, Brezilya Seri A Ligi'nde 2 maçta 2 gol kaydetti.

Esporte Clube Bahia'ya transfer olan Gilberto Oliveira Souza Júnior, 2 karşılaşmada 171 dakika görev aldı.

Chapecoense ile deplasmanda 1-1 kaldıkları mücadelede takımına 1 puanı getiren golü kaydeden Gilberto, Vitoria'yı 4-1 yendikleri karşılaşmada ise 67.dakikada takımının dördüncü golüne imza attı.

Gilberto Oliveira Souza Júnior, geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 12 karşılaşmada 293 dakika görev almış ve 2 gol kaydetmişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Takımda kalsaydı faydalı olurdu.en azından şimdi forvet aramak zorunda kalmazdık.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Bize bir faydası olmadı.Bir maçta kendini gösterdi,diğer maçlarda oynayıp oynamadığını fark bile edemedik.10dk 15 dakika oynuyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (5 yıl önce)
    bu adam ara pasıyla gol dizen adam. ama bizde o pası atacak adam olmadığı için gilberto kötü forvet oldu. bu adam eğer ilk 11 de oynasaydı hep bu sezonda bizde kalırdı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Bu haberden bizene
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Adam tam düzeldi form tuttu hop.yollandı kumaşının iyi olduğu ortadaydi arasınlar bu kalite de oyuncu zor bulurlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hazarbey (5 yıl önce)
    Bu sezon hazırlıklarını yaparak takımda kalsaydı çok katkısı olacak bir futbolcuydu
    0
    0
    Yanıtla