SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eski Yöneticiler Katılsın'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig'den 3. Lig'e düşen Malatyaspor'un vergi borçlarının yapılandırılması için uzlaşma komisyonu toplantısına geçmiş yöneticilerin de katılması istendi.

Malatyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Korkmaz, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, "Özellikle yarın Malatya vergi dairesinde yapılacak olan geçmiş vergi borçları ile alakalı olarak kurulacak olan uzlaşma komisyonuna, geçmiş yönetimlerin katılarak Malatyalı kanaat önderlerimizin de buna iştirak etmesini ve Malatyaspor'un önündeki bir kamburun bertaraf edilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

22 Mayıs'ta yapılan genel kurulda Malatyaspor, yönetimini alan Mustafa Korkmaz, ''Geleceğin Malatyaspor'unu tekrar oluşturmak adına, sportif anlamda genel menajerliğe Aziz Yiğit'i, teknik direktörlüğe de Mustafa Taşar'ı getirerek başladık. Bu arkadaşlarımız önümüzdeki sezon çalışmalarına ve özellikle bir sonraki sezonun planlarına da hızlı bir şekilde başlamışlardır. Biz de yönetim kurulu olarak Malatyaspor'un önündeki engellerin aşılması noktasında bugün ve yarın Futbol Federasyonu'nda yapacağımız görüşmelerle, yine bu hafta İstanbul da bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ederek, gelecek hafta ise Ankara'da bazı milletvekillerimizle bir araya gelerek Malatyaspor'un önündeki engellerin kaldırılması noktasında sıkı bir çalışma programı yaptık. Bu görüşmelerin ardından inanıyorum ki, Malatyaspor adına gelecek adına ümit vaat eden, çok güzel şeylerin çıkacağına eminim. Malatyaspor'un kaybedilmiş haklarının tekrar kazanılması adına canla başla çalışacağız fakat, bu sürecin daha hızlı dönmesi için çalışmalarımızda herkesin desteğini bekliyoruz. Yapılan çalışmalardan ve neticelerinden kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız