SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Yöneticilerden Destek Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-10-20 20:42:04
Eski Yöneticilerden Destek Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un eski başkanı ve yöneticileri Cumartesi akşamı oynanacak Trabzonspor müsabakası öncesi takımın antrenmanını ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler.

Evkur Yeni Malatyaspor eski başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, beraberinde Evkur Yeni Malatyapor'un eski yöneticileri Ali Özkan, Münür Özpolat, Orhan Barman, Çetin Aydoğan, Rıdvan Budak, Enes Perçin ve Muzaffer Özkan ile birlikte takıma Trabzonspor maçı öncesi destek ziyaretinde bulundu.

Teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyen Mumcu ve eski yöneticiler daha sonra tatlı ikramında bulundu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Dayı (6 yıl önce)
    Ben her zaman diyorum gevrek yonetimi gitmeli mehmetali aydınlar yani aydın grubu gelmeli ve malatyaspor artik ligden uzun sureligine kalmali cunku bir baskan olacaksa aydinlar gibi olmali onlar gelirse bu takimin basina takim takim olur ve reklam degerleri artar transfer bol olur. Tesis olur saha saha olur. Aydınların ne kadar güclü oldugunu herkes biliyo anlayacaginiz adil gevrek artik birakmali biz malatyaspor taraftari olarak artik futbol izlemek takim izlemek maca gitmek istiyoruz.trabzon macinin devre arasinda elazig yoresi muzigi caliyordu bu beni cok rahatsiz etti burasi malatya lutfen herkes işini dogru durust yapsin malatyada malatya stadinda elazig muzigi caliyo nerde bu herseye yorum yapipda herseye tezaruhat eden malatya sehircisi neden tepki vermediler. Bu takimin bir yerlere gelmesi icin herkes elinden geldigince birseyler yapmali malatya aşkına bu arada malatya aşkına demişken trabzon maçında tribün lideri malatya aşkına herkes ayaga diyo şöyle tribüne baktım ne kadar aşık vardı ya kimi kalkiyo kimi ne kalkalim diyo kimi otur maçı izliyemiyoz diyo taraftar dernegi baskanina bu sorunu cözmelerini rica ediyorum besiktas taraftarini örnek almalılar derim saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Malatyasporun bilinçli bir taraftar topluluğu olsa bugünkü yönetimi ve Başkanını görevden almak için Trabzon maçında en büyük protestolarını yapar Malatyasporun yalnız olmadığını kanıtlar.Yok eğer bunu yapamıyorsa ne bu şehir nede bu takım süper ligi hak etmiyor demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasever (6 yıl önce)
    aynen bu iki şahıs kendını belli etmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • SEDAT (6 yıl önce)
    bu ziyaret de memnun olmayan 2 kişi var onlarda hareket ve davranışları ile kendilerini açıkca göstermişler kulüp müdürü arkasını dönmüş ali ravcınında suratında düşen bin paraca davranışlarında bir memnuniyetsizlik ifadesi var fener bahce macına bayrak götürmedikleri için ceza verilen kulüp bu cezayı bu arkadaşlardan tahsil etmeli yoksa kulübün gelirinden kesilmesi çok yanlış
    0
    0
    Yanıtla