SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskihellaç Kampta Çalışmalarını Sürdürüyor

0
Güncellendi - 2018-05-25 00:52:10
Eskihellaç Kampta Çalışmalarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

20 Milli Takımı, 26 Mayıs-10 Haziran tarihleri arasında Fransa'nın Marsilya kentinde düzenlenecek Maurice Revello Turnuvası'nın hazırlıklarını sürdürüyor. Kampta, Evkur Yeni Malatyasporlu Mustafa Eskihellaç'ta yer alıyor.

Aday kadroya davet edilen oyuncular Limak Eurasia Luxury Otel Kavacık'ta toplandı. Takımımız çalışmalarını Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptıktan Marsilya'ya hareket edecek.

U20 Milli Takımıda sakatlığı bulunun Yusuf Sarı aday kadrodan çıkarılırken, Ahmet Canbaz dahil edildi.

4'er takımlı 3 grupta toplam 12 ülkenin katılacağı turnuvada Türkiye; Kanada, Japonya ve Portekiz ile birlikte C Grubu'nda yer alacak. Organizasyonda ayrıca İngiltere, Çin, Meksika, Katar, Fransa, Güney Kore, İskoçya ve Togo da mücadele edecek.

U20 Milli Takımının aday kadrosunda şu oyuncular davet edildi:

Kaleciler:

Muhammed Şengezer (Bursaspor), Altay Bayındır (MKE Ankaragücü)

Defans:

Adil Demirbağ (Adana Demirspor), Fatih Aksoy (Beşiktaş A.Ş.), Gökhan Kardeş (Juventus Bükreş), Savaş Polat (Konya Anadolu Selçukspor), Tuncer Duhan Aksu (İstanbulspor A.Ş.), Abdürrahim Dursun (Trabzonspor A.Ş.), Merih Demiral (Sporting Lizbon II)

Orta Saha:

Atakan Rıdvan Çankaya (Altay), Barış Alıcı (Altınordu A.Ş.), Harun Alpsoy (Antalyaspor A.Ş.), Eslem Öztürk (İstanbulspor A.Ş.), Furgan Polat (Eskişehirspor), Alican Özfesli (Altınordu A.Ş.), Muhammed Enes Durmuş (Göztepe A.Ş.), Mustafa Eskihellaç (Evkur Yeni Malatyaspor), Ahmet Canbaz (Eintracht Braunschweig II)

Forvet:

Kubilay Kanatsızkuş (Bursaspor), Mücahit Can Akçay (Konya Anadolu Selçukspor).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kaplan (5 yıl önce)
    Bunu haber yapmayın bu cocuk 2.lig de oynayacak kapasite de erol hoca her maça aldığında gördük gs maçına arkadaş girip direk kart görüyorr
    0
    0
    Yanıtla