SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskilere Teşekkür, Yenilere Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, 22. dönemde Malatya'yı temsil eden milletvekillerine teşekkür, 23. dönem için seçilenlere de başarı dileklerini bildirdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, yayınladığı mesajda şunları belirtti:

“Demokrasinin vazgeçilmezlerinden olan seçimler, aynı zamanda bir demokrasi sınavıdır. 22 Temmuz 2007 tarihinde ülkemizde yapılan seçimlerde, milletimiz başarılı bir sınav vermiştir.

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatyamız’da da seçimlerin sükunet içerisinde geçmesi en sevindirici olaydır.

Öncelikle 22. Dönemde Malatyamız’ı TBMM’de temsil eden bütün Milletvekili arkadaşlarıma Malatyamız’a ve ülkemize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

22 Temmuz Pazar günü yapılan seçimlerde milletvekili seçilen bütün milletvekilimizi de tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Yeni milletvekillerimizin Malatyamız’ı TBMM’de layıkıyla temsil edeceklerine inanıyorum.

Malatya Belediyesi olarak, milletvekillerimizle birlikte Malatya’ya en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle yapılan seçimlerin başta Malatyamız olmak üzere ülkemize ve tüm insanlarımıza hayırlı olmasını diliyor, bu demokrasi sınavını başarıyla veren değerli halkımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.”

Malatya; 22. dönemde AKP'den Münir Erkal, Fuat Ölmeztoprak, Ali Osman Başkurt, CHP'den Mevlüt Aslanoğlu ve Muharrem Kılıç, AKP'den seçilip ANAP'a geçen Miraç Akdoğan ve Süleyman Sarıbaş tarafından temsil edilmişti.

23. dönem için AKP'den 3 milletvekili de adaylık başvurusu yaparken yalnızca Fuat Ölmeztoprak, CHP'den 2 milletvekili de adaylık başvurusu yaparken Mevlüt Aslanoğlu partileri tarafından yeniden aday gösterilerek seçilmişlerdi. ANAP'lı Akdoğan ve Sarıbaş, partilerinin DYP ile birleşme çalışmalarının sonuçsuz kalması, kendi tutumları vs. gibi nedenlerle aday olmamışlardı. 22. dönemin 7 milletvekilinden sadece Ölmeztoprak ve Aslanoğlu, 23. dönemde yeniden parlamentoya girme hakkı kazanmışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız