SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya'da Asfalt Çalışması

0
Güncellendi - 2016-05-17 17:59:41
Eskimalatya'da Asfalt Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçenin muhtelif bölgelerinde asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Asfalt çalışmaları kapsamında Alacakapı Mahallesi Kamalı Sokakta asfaltlama çalışması yapıldı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından asfalt sezonunun açılması ile birlikte Battalgazi ilçesi genelinde asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Asfalt Plenti’nin 2016 yılında hizmete girmesi ile birlikte daha verimli ve daha kaliteli hizmet üreten Battalgazi Belediyesi, asfaltsız yolları asfaltlamaya devam ediyor.  Yapılan asfalt çalışması ile birlikte Eskimalatya  Alacakapı Mahallesi Kamalı Sokak çağdaş bir görünüme kavuştu. Yapılan asfalt çalışması sonrası mahalle sakinleri memnuniyetini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Taşçı, yapılan asfalt çalışmasından dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, “Buraya yapılan bu yoldan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyorum. Buralar çalışma yapılmadan önce tozdan, dumandan geçilmiyordu. Güzel bir hizmet oldu. Gerek temizlik, gerek asfaltlama çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulunuyoruz. Tozdan, çamurdan dolayı hem biz, hem de bahçelerimiz zarar görüyordu. Yol çalışmasından sonra isteklerimiz yerine getirildi. Belediye çalışanlarına ve Başkanımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız