SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya'da Asfaltlama Çalışması

0
Güncellendi - 2017-10-13 03:02:20
Eskimalatya'da Asfaltlama Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesinin eski merkezi olan Eskimalatya'da, asfalt ve yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Kent merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerde ve kırsal bölgelerde yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, MASKİ tarafından altyapısı yenilenen cadde ve sokakları bir bir asfaltlıyor.

Eskimalatya'da Alacakapı Kümevleri mevkii, Küçük Sanayi içi ve bölgenin önemli derecede ulaşım yükünü çeken Osman Ateş Caddesi sıcak asfalt ile kaplandı. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, içmesuyu ve kanalizasyon hatları yenilenen ve parke taşlarıyla kaplı sokaklarda ise düzenleme çalışmaları yaptı.

Bölgede toplam 2.5 kilometrelik asfalt çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, kazı çalışmalarının devamında oluşan kirliliği ortadan kaldırdı.

Yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren bölge halkı, çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede öncelikle içmesuyu ve kanalizasyon alt yapı yatırımlarının yapıldığını belirten vatandaşlar, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra da asfalt seriminin yapıldığını, cadde ve sokaklarının çok daha güzel bir görünüme kavuştuğunu söylediler.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız