SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya'nın 2 Mahallesinde Çalışma

0
Güncellendi - 2016-12-19 16:35:26
Eskimalatya'nın 2 Mahallesinde Çalışma
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Battalgazi İlçesi Alacakapı ve Karabağlar Mahalleleri’ne 10 Kilometre   kanalizasyon hattı ve 4 Kilometre yağmur suyu hattı  alt yapılacak.

Dr.Özdemir:14 km’lik hat çalışması yapılacak.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Battalgazi  İlçesi Alacakapı ve Karabağlar Mahallesi’ne Maliyeti 1.4 Milyon TL olan 10 Kilomertelik kanlizasyon hattı ve maliyeti 600 bin TL olan yağmursuyu hattı alt yapı çalışmalarının yapılacağını kaydetti. Dr. Özgür Özdemir, “Battalgazi İlçemize bağlı Alacakapı ve Karabağlar  Mahallesinde   kanalizasyon ve yağmursuyu alt çalışmalarımız devam ediyor. Her iki mahallemiz için toplamda 10 km kanalizasyon 4 km ise yağmursuyu hattı yapılacak.Şu ana kadar 1.5 km’lik kanalizasyon ve 1 km’lik yağmursuyu hattı yapıldı.Maliyeti 2 Milyon TL olan çalışmalarımız devam ediyor çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Alacakapı ve Karabağlar mahallesinin kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı sorunu çözülmüş olacak.Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma Teşekkür ediyorum” dedi.

FOTO: Arşiv

Bülten

maski

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • bülent (7 yıl önce)
    evet tam zamnıydı gerçekten bu borunun döşenmesinin zaten yol çok muhteşemdi birde şimdi görün o fotoğraf aldatmasın kimseyi karda boru döşemeye çalıştılar şimdi kaymak gibi olan yol:))) domuzların çiftlıiklerde çamurda yasadıalrı çit alan gibi oldu çamur deryasına döndü ama biz hakediyoruz bence bunu ne diiim bunada bravo demek düşer daha çok şey yazılır ama kime yazıcam ki kim kaile alıyorki
    0
    0
    Yanıtla