SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya'ya Yeni Alt Yapı

0
Güncellendi - 2017-08-18 04:10:22
Eskimalatya'ya Yeni Alt Yapı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin gelişimine katkı sunmak, şehri modern ve sağlam altyapıya kavuşturmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi İlçesi Eskimalatya bölgesinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarının 9,5 kilometrelik kısmı tamamlandı.

“7,9 Milyon TL Maliyetinde 27 Kilometrelik Hat Çalışması Yapılacak”

MASKİ Genel Müdürlüğü Malatya genelinde altyapı güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında Battalgazi İlçesi Eskimalatya'daki  çalışmalar ivme kazandı. İhale kapsamında yaklaşık maliyeti 7,9 milyon TL olan 27 km hat çalışmasının yanı sıra 2000 adet abone bağlantısı, 4 adet debimetre vana odası çalışmalarımız ihale kapsamında devam ediyor. Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Eskimalatya'da çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. 27 kilometrelik hat çalışmamızın 9,5 kilometrelik kısmını tamamladık. Eski hat borularını 100 yıl dayanıklı DUKTİL borularla değiştirerek içmesuyu altyapısını tamamen yeniliyoruz. 2000 adet abone bağlantımızın 450 adedini tamamladık.

Çalışmalarımızdaki temel amacımız içmesuyu altyapısını tamamen yenileyerek kayıp-kaçak su miktarını en aza indirip usulsüz su kullanımına engel olmak. Gelecek nesillere sağlam ve modern altyapılı Malatya bırakmak. Yatırımlarımız tamamlandığında Eskimalatya'nın içmesuyu altyapısı tamamen yenilenmiş olacak. Tüm ekip arkadaşlarıma özverileri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • bekir (6 yıl önce)
    bir zahmet üç aydır eşip bıraktığınız yerleri kim kapatacaksa kapatsın.Sizler kapatmıyorsanız Elazığa yada Adıyaman belediyelerinden yardım isteyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • karababa (6 yıl önce)
    Ey ! MASKİ Eskimalatya'nın altınıda üstünüde yerle bir ettiniz.Getirdiğiniz hizmet zulüm oldu bize, sattığınız su ne kadar sağlıklı oda ayrı bir konu... ayrıca zemzem suyundan DAHA pahalı ne diyelim bizlere bu müstehakmış.
    0
    0
    Yanıtla