SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eskinin Eskisi' İade Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:54:21
'Eskinin Eskisi' İade Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Yukarı devlet hastanesinin ilk yapılan binası, yani başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar Sağlık Bakanlığı’na bırakıldı” dedi.

Valilik’te, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Şükrü Özdemir ve Devlet Hastanesi Koordinatörü Abdulvahap Boztepe bulunduğu halde basın açıklaması yapan Valisi Vasip Şahin, “Şehrimizin doğu kısmında sağlık hizmetlerinde bir boşluk olabileceği endişesi ile vatandaşların talebi doğrultusunda, yukarı devlet hastanesinin ilk yapılan binası, yani başhekimlik bulunan bölümü TOKİ tarafından tekrar Sağlık Bakanlığı’na bırakıldı. İfrazı yapıldı ve sağlık hizmetleri burada devam edilecektir” ifadelerini kullandı.

Vali Şahin, "128 kesitlik tomografi cihazını 45 gün içerisinde hizmete sunulacak. Şu anki tomografi 16 kesitliktir. Doğu’da yok, Türkiye’de ise az hastanelerde bulunuyor ”diyerek, 1,5’luk MR cihazını da büyütüp yenisini alınacağını kaydetti.

Yeni Devlet Hastanesi'nin açılmasıyla Fırat Mahallesi'ndeki Devlet Hastanesi "eski" hastane olarak tanımlanıyor. Fırat Mahallesi'ndeki hastanenin ilk olarak 1930'lu yıllarda inşa edilen, hastane yeni yerine taşınmadan önce de idari bina ve bazı servisler için kullanılan binası "eski" bina olarak biliniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız