SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskişehir Taraftarları Kapıştı

A- A+ PAYLAŞ

ESKİŞEHİRSPOR’un Malatyaspor’u 2-0 yendiği maçta tribünde ev sahibi takımın taraftarları arasında kavga çıktı.

Bozkurt selamı verip ‘Ülkücü hareket engellenemez’ diye bağıran Eskişehirsporlu bir grup taraftara, başka bir grup taraftar müdahalede bulununca kavga çıktı. Kavgayı polis biber gazı sıkarak ayırdı.

Atatürk Stadyumu’ndaki Eskişehirspor- Malatyaspor maçının 80’inci dakikasında ‘Ayder Tribünü’ndeki bir grup, bozkurt selamı verip ‘Ülkücü hareket engellenemez’ diye bağırdı. Aynı tribünde bulunan diğer fanatik taraftarlar bu gruptakilerle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce araya giren polisler kavga eden taraftarları üzerlerine biber gazı sıkarak ayırdı. Polisler daha sonra kavga edenleri stadyum dışına çıkarttı.

Kapalı ve açık tribünde maçı izleyen binlerce Eskişehirspor taraftarı olayı protesto ederek ‘Tribünde siyaset istemiyoruz’ diye bağırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız