SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskişehir'de Malatyalılar Derneği

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:42:17
Eskişehir'de Malatyalılar Derneği
A- A+ PAYLAŞ

Yeni kurulan Eskişehir Malatyalılar Derneği yöneticileri, bir kafede basın toplantısı düzenlediler. 

Dernek başkanlığa getirilen emekli Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı, Eskişehir Malatyalılar Derneği’nin geçen hafta kurulduğunu belirtti. Sipahi işhanında hizmet vereceklerini kaydeden Nalcı, “Yönetim kurulumuz 6 aydır yer bulma halka daha yakın olma konusunda yoğun çalışma yaptı. Eskişehir halkı Malatya’nın yemeklerini, kayısısını ve bir çok güzelliklerini burada görmek istiyor. Yönetim kurulu arkadaşlarımız en az 17 yıldır Eskişehir’de yaşıyor, biz artık Eskişehirli olduk, ancak toprağımızı unutmak mümkün değil. Kalabak suyunu içiyoruz, Malatya’nın havasını solumak için de çabalarımız olacaktır. Bunu gururla yapmaya aday olduk ve yönetim kurulu başkanı olarak arkadaşlarımla el ele vererek sosyal etkinlikler yapacağız. Dernek denince, biz oyun oynamak ve vakit geçirmek için burayı kurmadık. Sosyal bir çok etkinliğimiz de olacak zamanla bunları duyuracağız” dedi. 

Yönetim Kurulu üyelerinin, Ekrem Nalcı, A. Vahap Eyidir, Erdoğan Çakır, Ramazan Aslan, Abuzer Hakverdi, Sinan Şahin, Tacettin Aslan, Murat Çiçek, Halil Bektaş ve Ali İnan'dan oluştuğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız