SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eskişehir'den 3 Puanla Dönmeyi Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-18 01:08:35
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, öğrencilerini Eskişehirspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ve hedeflerinin deplasmandan 3 puanla dönmek olduğunu söyledi.

Takımı ligde 25 puanla lider olan tecrübeli teknik adam, ligdeki maçları ‘zor ya da kolay olarak’ ayırmadıklarını, her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp, sahada mücadele ettiklerini belirtti.

Futbolcularını deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacakları karşılaşmaya gerek fizik gerekse de mental olarak hazırlayan Buz, “Bu maç yolumuza devam etme adına büyük önem taşıyor. Takım olarak Eskişehirspor maçına iyi konsantre olduk. Mental olarak biz kuvvetliyiz. Çünkü bizim hedefimiz var” dedi.

Buz, Eskişehirspor’un güçlü bir ekip olmasının yanı sıra iyi oyunculardan kurulu olduğunu ifade ederek, “Rakibimiz geçen sezon Süper Lig’den TFF 1. Ligi’ne düştü. Bu sezon Süper Lige geri çıkmak istiyorlar. İyi de bir kadroları var. Ama bu maç bizim içinde büyük önem taşıyor. 25 puanımız var ve lideriz. İyi gidişimizi bu karşılaşmada da sürdürmek istiyoruz. Her maçı ayrı ayrı düşünüp, o şekilde çıkıp mücadele ediyoruz. Diğer maçlarda olduğu gibi Eskişehirspor maçına da aynı ciddiyetle hazırlandık. Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız