SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskişehir'den Puan Yok: 2-0

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Eskişehirspor’a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Eskişehir Atatürk Stadı’nda berbat bir zeminde oynanan karşılaşmada, Malatyaspor gol vuruşlarında etkisiz kalınca ele geçirdiği fırsatları da değerlendiremedi. Teknik Direktör Ömeroviç yönetiminde bir türlü istenilen oyunu sergileyemeyen Malatyasporlu oyuncular, ilk 30 dakikada topu bir türlü ileriye taşıyamadılar. 29. dakikada Sergen Yalçın’ın golünden sonra geriye düşen Malatyaspor, oyunu Eskişehirspor alanına yıktı. Sarı kırmızılılar, 40. ve 43. dakikada Mehmet Albayrak’ın kafa vuruşlarında kaleci Sinan'ın köşeden her iki topu da başarıyla son anda çıkarması yüzünden golü bulamadı. İlk yarının sonlarına doğru rakibine üstünlük kuran ve rakip kalede mutlak 2 pozisyonu değerlendirmeyen sarı kırmızılıların,ikinci yarıya daha istekli başlaması beklenirken, tam aksine kötü başlangıç yaptı. Eskişehirspor Teknik Direktörü Metin Diyadin’in devre arasındaki ikazlarıyla, skoru koruma düşüncesinden vazgeçen kırmızı siyahlı oyuncular, oyunda üstünlüğü tekrar ele geçirince sarı kırmızılılar bocalamaya başladı. Teknik Direktör Ömeroviç’in oyuna müdahale edememesi ve oyuncu seçimlerinde yine yanlışlar yapmasıyla, Eskişehirspor Coşkun’la 2-0 yakaladı. Ağır zeminde oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde, Malatyaspor’lu oyuncuların 10 kişi kalan rakip karşısında ikili mücadelelerde ayakta durmakta zorluk çektikleri dikkatten kaçmadı.

STAD: Eskişehir Atatürk

HAKEMLER: Koray Gençerler, Arkın Akgöl, Volkan Akçit, 4. hakem Erbay Eldemir

ESKİŞEHİRSPOR: Sinan, Birol, Erdal, Coşkun (Dk.87 Ömer), Sergen (Dk.84 Doğa), Emre, Tufan, Koray, Ulaş, Sezgin, Gökhan (Dk.46 Mustafa),

YEDEKLER: Yk. Ferhat, Ömer, Engin, Doğa, Mustafa, Ömer, Gökhan Çalışal,

MALATYASPOR: Emrah, Selim, Serdar, Serkan Dökme, Atilla, Mustafa Sert, Tayfun, Zafer (Dk.58 Caner), Güngör (Dk.46 Engin), Mahmut Acar (Dk.78 Murat Duman), Mehmet Albayrak,

YEDEKLER: Yk.Taylan, Ramazan Kahya, Alper, Engin, Caner, Murat Duman, Olcaytu.

GOLLER: Sergen (dk. 29), Coşkun (dk. 71)
KIRMIZI KART: Ulaş (dk. 84) (Eskişehirspor)
SARI KARTLAR: Birol, Sinan, Sergen, Mustafa (Eskişehirspor), Güngör (Malatyaspor)

15. dakikada Koray'ın 25 metre çaprazdan Malatyaspor kalesine gönderdiği top direkten döndü. Bomboş durumdaki Coşkun, önüne düşen topu auta gönderdi.

29. dakikada ev sahibi takım öne geçti. Kornerden gelen topa Malatyaspor cezaalanı içerisinde Mehmet Albayrak topa müdahale etmek isterken, Sergen kafayla topu filelere gönderdi. 1-0

40. dakikada Malatyaspor'un kazandığı korner atışını Serdar Samatyalı kullandı. Gelen topa Mehmet Albayrak kafayı vurdu, kaleci son anda çıkardı.

43. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Güngör cezaalanına girdi, ortaladı. Mehmet Albayrak'ın kafa şutunu kaleci almayı başardı.

71. dakikada Serdar sağdan cezaalanına girdi, Mustafa Sert'i geçti ve pasını çıkardı. Arka direkte top bekleyen Coşkun, yerden vuruşla golü kaydetti: 2-0

Karşılaşma ev sahibi takımın 2-0 galibiyetiyle bitti.

FOTO: Maçtan enstanteneler (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız