SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskişehirspor Kapanıyor mu?

0
Güncellendi - 2016-12-06 01:39:09
Eskişehirspor Kapanıyor mu?
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, bekledikleri maddi desteğin gelmemesi durumunda yönetim olarak istifa edeceklerini ve kulübe kayyum atanacağını söyledi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, maddi anlamda bekledikleri birkaç desteğin bulunduğunu belirterek, "Destekler gelmezse  yönetim kurulu olarak istifamızı sunucağız" dedi.

Ünal, yaptığı açıklamada, kulübün maddi sıkıntılar içinde olduğunu belirterek, söz konusu olumsuzları Pazartesi günü öğleden sonra görüştüğü Eskişehir Valisi Azmi Çelik'e ilettiğini kaydetti.

Eskişehirspor'u içinde bulunduğu maddi imkansızlardan kurtarmak için çaba gösterdiğini ifade eden Ünal, "Gerekli görüşmeleri yaptık. Beklediğimiz birkaç destek var. Destekler gelmezse  yönetim kurulu olarak istifamızı sunucağız. İstifa etmemiz durumunda kulübe kayyum atanacak." diye konuştu.

AA- hurriyet.com.tr

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • ibrahiM44 (7 yıl önce)
    malatyanın futbol kültürünün gelişmesi dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • emre özçelik (7 yıl önce)
    bir zamanlar yeni malatyasporun yaşadığı durumu şuan eskişehirspor yaşıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • umarım bundan malatyasporlular olarak önce içimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara karşı birlik olma zamanı.amörtedeki malatyaspor o bizi temsil etmiyor.bugunlerde hocayı oyuncuları elestirenlerde malatyasporlu degil istanbul takımlarını tutan sözde malatyasporlular
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (7 yıl önce)
    malatyaspor yönetimini eleştirenler şimdi yuzunuz kızarır insallah.oyuncu alınır ama bakın ne duruma düşmüşler.yenimalatyasporu eski malatyaspor yapma peşindesiniz gerçek malatya sevdalıları buna izin vermeyecek..adil başkan .irfan buz hocam ve yeni malatyaspor oyuncuları ve çalışanları.malatya sevdalıları size inanıyor.elinize yüreginize sağlık.yok 10 oyuncu alalım yok senol güneşi getirelim yok 100 bin seyirci stat isteriz bunlar bizde yok siz gidin istanbul takımlarınızı eleştirin...
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen katılıyorum.eline sağlık.güzel yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (7 yıl önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    tesekkürler ali bey
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Hey gidi Eskişehir, evinde lider Malatyasporu hakemlerin de katkılarıyla yenerek 3 puan alırsın. Şimdi de kayyum atanma tehlikesiyle burun buruna gelirsin. Düşünün ki topluca istifa etmek üzere olan bir yönetimin takımı lideri 2-0 gibi net bir skorla geçiyor. Bu yönetim ve futbolcuların sıkıntılı durumlarında lideri devirebilmeleri sizce ne kadar normal...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ft44 (7 yıl önce)
    inşallah düşerler zamanında malatyaspor dustugunde bır kısı bıle sesını cıkarmadı
    0
    0
    Yanıtla