SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskişehirspor Özalan'la Yollarını Ayırdı

0
Güncellendi - 2017-02-13 21:17:46
Eskişehirspor Özalan'la Yollarını Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehirspor yönetimi Teknik Direktörümüz Alpay Özalan ile yollarını resmen ayırdı. Eskişehirspor'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, Özalan ile sözleşmenin karşılıklı görüşülerek feshedildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla Teknik Direktörümüz Sayın Alpay Özalan’ın sözleşmesi karşılıklı görüşülerek feshedilmiştir. Sayın Özalan’a ve yardımcı hocalarımıza, sezon başından bu yana Eskişehirsporumuza verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine bundan sonraki mesleki yaşamında başarılar dileriz" denildi.

Akşam saatlerinde gelen kararın ardından gözler, Mehmet Özdilek, Samet Aybaba ve Mustafa Denizli'ye çevrildi. Eskişehirspor'a daha yakın olan ismin Mehmet Özdilek olduğu iddia edilirken, tecrübeli isim yaptığı açıklamada, kendisine henüz bir teklifin gelmediğini anlattı. Yarın konunun netlik kazanacağını açıklayan Özdilek, "Hocası ile yollarını ayırdığını bilmiyorum. Benim haberim yok, ama sağdan soldan duyduğum çok şey var. Söylediğim şey, 'Orada bir teknik adam varken, ben bunların konuşulmasını çok doğru bulmuyorum. Bu işlere de girmem' dedim. Bugün itibariyle ayrılmışsa, gelecek bir şey olursa oturup konuşurum. Tabii Alpay Özalan benim arkadaşım, çok da sevdiğim bir kardeşim. Bu işlere girmem de, doğru da bulmam, benim tarzım değil. Yollar ayrılmışsa yeni yeni hareket ediyor olabilirler. Dolaylı olarak çok şey var, ama resmi olarak şu anda herhangi bir şey yok. Yollar yeni ayrılmışsa yarın bu işler netleşir. Hayırlısı olsun" dedi.

Öte yandan Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz, Alpay Özalan ile resmi olarak ayrılmadan hiçbir teknik adamla görüşmediklerini söyledi. Yolların ayrılmasının ardından, yarın itibariyle teknik direktör arayışlarına başlayacaklarını ifade eden Şahbaz, hafta sonuna kadar yeni teknik adamın imza atacağını belirtti.

Eskişehir, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Çok erken oldu 2-3 hafta daha idare etselerdi zaten eskişehirin ilk 2 şansı kalmazdı.
    0
    0
    Yanıtla