SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskisi 40 Yaşındaymış

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nde, miadını tamamlayan 40 yaşındaki vidanjörün yerine yenisinin satın alındığı bildirildi.

Vidanjör alımı ile ilgili Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve gelmesiyle birlikte araç-gereç ve makine parkını güçlendiren Malatya Belediyesi daha önce alımı yapılan araçlar içerisinde yer alan vidanjörü de teslim aldı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın, göreve geldiği tarihten itibaren hizmet kalitesini ve hızını artırmak amacıyla Makine Parkını yenilemeye başlayan Malatya Belediyesinin, miadını tamamlamış araçları geri çektiği, mevcut araçların bakım ve onarımlarının düzenli bir şekilde yapıldığı, ayrıca yeni makinelerin alımına da devam edildiği bildirildi.

Başkan Akın döneminde Çekici, Kamyon, Finişer, Silindir, Loder, Tuzlama Aracı, Dorse, Kamyonet, Pikap, Ekskavatör, İtfaiye Arazözü, Kırıcı, Kar Temizleme Bıçakları, Çim Biçme Makineleri ile biri engelli olmak üzere 37 adet otobüsün alınarak hizmete sunulduğu belirtilerek, son olarak daha önce alımı yapılan araçlar içerisinde yer alan ve 91 bin lira değerinde olan vidanjörün de teslim alındığı, aracın MASKİ Müdürlüğü emrinde hizmet vereceği ifade edildi.

Yapılan açıklamada mevcut vidanjörün 69 model olduğu ve artık miadını tamamladığı için yeterli hizmet veremediği belirtilerek, yeni alınan vidanjör ile şehrin muhtelif yerlerindeki foseptikler ile ilçe ve belde belediyelerdeki foseptiklere müdahale edilebileceği belirtildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız