SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eskisi Yıkılıp Yenisi Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, Akçadağ ilçesine bağlı Merkez, Gölpınar, Yağmurlu ve Doğanlar köyünü ziyaret etti.  

Milletvekili Ömer Faruk Öz, esnaf ziyareti kapsamında Akçadağ çarşısında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek onların problemlerini dinledi. Öz, Akçadağ Kültür Sitesinin mevcut binasının fiziki yetersizliğinin bulunduğunu, Kültür Sitesi için 800 Bin TL ödeneğin ayrıldığını ve eski binanın yıkılıp yerine yeni bir kültür konağının kazandırılacağını belirtti. Akçadağ Meslek Yüksek Okulu ile ilgili de konuşan Öz, Meslek Yüksek Okulunun Akçadağ’a getirilmesi için İnönü Üniversitesi rektörlüğü ile istişare yapıldığını, Meslek Yüksek Okulu için Akçadağ Yatılı İlköğretim Bölge Okulu yakınındaki yaklaşık 40 dönümlük arazi üzerine yapılması için projelerin başladığını ve ödenek konusunda Kalkınma Bakanlığı'ndan yararlanılacağını ifade etti. Kapalı sulama sistemi ile ilgili Devlet Su İşlerinin projelerin yapıldığını, ayrıca doğalgazın Doğanşehir ve Akçadağ ilçesine getirilmesi hususunda çalışmaların yapılacağını bildirdi. 

Köy ziyaretleri kapsamında Akçadağ Gölpınar köyünü ziyaret eden Ömer Faruk Öz, köy halkının istek ve taleplerini dinledikten sonra Yağmurlu köyünde taziye ziyaretinde bulundu. Milletvekili Öz ve beraberindeki heyet Akçadağ Doğanlar köyüne geçti. Doğanlar köyünde vatandaşlar ile bir araya gelerek onların problemlerini dinledi.  

Doğanlar köyünde vatandaşların verdiği yemeğin ardından Milletvekili Ömer Faruk Öz ve beraberindeki heyet ayrılarak Malatya’ya döndü.

Akçadağ’daki ziyarete Milletvekili Ömer Faruk Öz ile birlikte, AKP tanıtım ve medya başkanı Murat Turgut, Yönetim kurulu üyeleri Necmettin Özcan, Cumali Altıntop, AKP Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya, İl Genel meclis üyeleri Ömer Altuntaş, Battal Tuncal ile parti ilçe teşkilatı katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız