SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eskisinden 4 Kat Geniş"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Karayolları Elazığ Bölge Müdürü Yasin Altunyuva ile birlikte Reşadiye yolunu gezdi. 
 
AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Reşadiye geçidinin eski yolu ve yeni yolunda yaptığı inceleme gezisi sonrası yaptığı konuşmada, "Malatya'yı Güney'e bağlayan ve bizi Adana'ya, Mersin'e götüren yol güzergahımız Reşadiye geçidinde incelemelerde bulunduk. Malatya Reşadiye geçidi dendiği zaman özellikle kış şartlarında kazaların olduğu, zamanın durduğu ve yolların kapandığı bir mekan aklımıza gelirdi. Şimdi eski yoldan geçerken yeniden o günlere döndük. Ve binlerce kere şükürler olsun, Sayın Başbakanımızı Allah başımızdan eksik etmesin. Bunu çok net cümlelerle söylüyorum. Reşadiye geçidi artık geçilir oldu. Reşadiye geçidini bypasladık. Artık Malatya'dan Güney'e giden vatandaşlarımız 'Reşadiye geçidi nerede kaldı?' diye kendilerine soruyorlar. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
 
Yol ile ilgili bilgiler de veren Çalık, "Çok kısa bir süre önce biten bu yol güzergahımız, yüzümüzün akı oldu. Reşadiye geçidi 7 metrelik bir genişliğe sahip iken, şimdi 24 metre genişliğe sahip oldu. Yolumuz, eski yola nazaran 4 katı genişliğe kavuştu. İnşallah 2012 yılında da BSK yani sıcak asfalt yapılması için Karayolları Bölge Müdürlüğümüz yatırım programına alınması için teklif yapacak. Bu vesileyle yolumuz duble yol kalitesiyle milletimizin hizmetinde olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız