SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskisiyle de İyiydi Ama!.

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i ziyaret ederek, "Üniversite Malatya'nın gözbebeği ve değişimin merkezi. Üniversitemiz Malatya'da değişimin lokomotifi olacaktır" dedi. Milletvekilliğinden önce, TSO başkanı iken aynı zamanda müteahhitlik yapan, Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'nun döneminde İnönü Üniversitesi'nde de birçok işi bulunan ve o zaman Hilmioğlu ile ilgili "tek olumsuz laf etmeyen" Fındıklı'nın, yakın dostuğu olduğu bilinen şimdiki rektör Prof.Dr. Çelik'le ilgili "samimiyet" sözleri, eskisiyle ilişkilerinin "gayrisamimi" olduğu şeklinde değerlendirildi.

Milletvekili Fındıklı ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, "Sayın rektörümüzü ziyarete geldik. Sayın rektörümüz geldiği günden itibaren üniversitedeki hem gelişmedeki heyecan ve hem de çalışma hayatındaki heyecanı şehirde takdirle karşılanıyor. Geldiği günden itibaren yeni fakültelerle, yeni enstitülerle, yeni meslek yüksek okulları üniversitemizin hem fakülte ve hem de öğrenci sayısı açısında artışına ve aynı zamanda şehirle olan diyaloguna sosyal anlamda bir hareketliliği ile sebep oldu, kendisine teşekkür ediyoruz. Yıllardır özlediğimiz şehir ile üniversite arasındaki barış, yine yıllarca özlediğimiz üniversite-sanayi işbirliği ile alakalı çalışmaları memnuniyetle karşıladık. Her zaman kendisine destek olacağız. Çünkü üniversite Malatya'nın gözbebeği ve değişimin merkezi. Üniversitemiz Malatya'da değişimin lokomotifi olacaktır. Bütün kurumların, Valiliğin, belediyenin TSO'nun hepimizin ilme ihtiyacı var. İlimle birlikte samimiyete ihtiyacımız var. Dolayısıyla bütün bunları sayın rektörümüzle bulduk" dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, "Sayın milletvekilimize hoş geldiniz diyorum, ayrıca ziyareti bizi memnun etmiştir. Bizde üniversite yönetimi olarak Malatyalılara ve ülkemize layık olmak için elimizden gelen tüm gayreti, çabayı sarf ediyoruz. zaman zaman ihtiyacımız olduğu zaman eksik olmasınlar sadece Mücahit bey değil, bütün Malatya milletvekilleri tamamı seferber oluyorlar. Üniversitemize bir şeyler katmak için ellerinden gelen çabayı esirgemiyorlar. Ben bundan dolayı Mücahit beye ve diğer tüm Malatya milletvekillerine üniversitemize vermiş oldukları katkı için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız