SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşkiya Çocuk Vurdu!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:17
Eşkiya Çocuk Vurdu!.
A- A+ PAYLAŞ

Yamaç Mahallesinde araç içinde alkol almaya gittikleri iddia edilen 2 şüpheli, kendilerini uyaran ailenin evine yarım saat sonra av tüfeği ile ateş açtılar. Olayda 14 yaşındaki çocuk yaralandı.

Olay  gece saat 22.30 sularında Yamaç Mahallesi 10. Sokak içerisinde meydana geldi. İddiaya göre, 2 şüphelinin bir otomobil ile mahalleye giderek burada alkol aldıkları, ancak burada bir vatandaşın uyarısı üzerine giden 2 şüphelinin yarım saat sonra geri gelerek av tüfeği ile ateş açtığı bildirildi.

Ateş açılması sonucunda o esnada evin önünde bulunan 14 yaşındaki Ahmet T. adlı çocuk, saçmaların başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucunda yaralandı.

Olaydan sonra saldırganların geldikleri otomobil ile kaçtıkları belirtilirken, olay yerine gelen ambulansa alınan yaralı çocuk Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına aldı.

Olay üzerine bölgeye giden çok sayıda polis ekibi kaçan şüphelilerin peşine düştü. Alınan eşkal ve araç plakası üzerine ismi açıklanmayan şüphelilerin yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MELEKBABA'DAKİ OLAY..

Öte yandan sabaha karşı 04.30 sıralarında bir kişi, Melekbaba Mahallesi Mansurlu Sokağı'nda uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Mehmet Ulukaya adlı yaralının durumunun ağır olduğu ve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi. 2 kişi oldukları ifade edilen saldırganların olay yerinden bir otomobille kaçtıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız