SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESKKK Bölge Birliği Başkanlığına Bayram Yeniden Seçildi..

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) Malatya Bölge Birliği başkanlığına İsmet Bayram yeniden seçildi.

Malatya Esnaf Sarayı binasında yapılan genel kurulu; Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı A.Kadir Akgül, Malatya Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Yumrutepe, Genel Başkan Vekili Bahri Şarlı, Genel Müdür Yılmaz Tamer, Gaziantep Bölge Birliği Başkanı Sadık Anlar, K.Maraş Bölge Birliği Başkanı Ali Rıza Kekeç, Diyarbakır Bölge Birliği Başkanı Mecit İpek, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Halk Bankası Malatya Şube Müdürleri Mustafa Salıcı ve Nazan Mansur, birliğe bağlı odaların ve kooperatiflerin temsilcileri izlediler.

Aynı zamanda Doğanşehir Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Bayram, yeniden başkanlığa aday olduğu genel kurulda yaptığı konuşmada, “Üyelerimizden aldığımız gönül ve güç birliği içerisinde yapacağımız çalışmaların bundan sonra da devam etmesi ile esnaf ve sanatkarımızın çözüm bekleyen sorunlarının halledilmesinde yönetim kurulu olarak azimli ve kararlıyız.”dedi.

Daha sonra yapılan seçimlerde, birliğin Bayram başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

İsmet Bayram (Doğanşehir), Abuzer Aslantürk (Adıyaman), Ali Evren (Malatya), Fikret Çelik (Elazığ), Orhan Demirtürkoğlu (Muş), Şahap Malak (Yeşilyurt), Fevzi Doğan (Gölbaşı).

Bölge Birliğinin denetim kurulu Nuri Yetkiner (Adıyaman), Seydi Güşen (Darende) ve Ömer Faruk Öztürk (Elazığ)’dan oluşturuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız