SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ESKKK'den İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:22
ESKKK'den İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) tarafından geleneksel hale getirilen Şehit aileleri ve gazilere verilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

ESKKK tarafından şehit aileleri ve gazilere her Ramazan ayında geleneksel olarak verdiği iftar yemeği bu yıl Sultan Sofrası Lokantası'nda yapıldı.İftara çok sayıda şehit ailesi ve gazi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Duran Şahin, MEV Şube Başkanı Necdet Narin, Tük Ocağı Başkanı Nadir Günata, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müşaviri Kemal Deniz ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, “Şehit aileleri ve gazilerimize ne kadar baksak azdır. Onlar canlarını verdiler, evlatlarını verdiler. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Bu vatan için, ülkemizde al bayrağımızın dalgalanması için onlar canlarını verdiler. Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Gazilerimizi de şükranla anıyorum, sağlık ve sıhhat diliyorum. Bölgemizde olan olayları hepimiz biliyoruz. Allah aşkına birlik ve beraberlik içinde ülkemize sahip çıkalım” dedi. , Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Duran Şahin ise, şehit ailelerini ve kahraman gazileri bir araya getiren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’e teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “bu vatan bizim, bu bayrak bizim, bu ezan bizim. Bu ezanın susmaması ve bayrağımızın gönderden inmemesi için Allah birliğimizi. Dirliğimizi ve düzenimizi bozmasın. Etrafımızdaki ateş çemberini hepimiz görüyoruz. Allah onlardan ülkemizi ve milletimizi muhafaza etsin. Aziz mübarek Ramazan’ın hürmetine bu aziz millet, bu kadirşinas millet hakikaten bu dinin bayraktarlığını yaptı, büyük fedakarlıklar yaptı, Anadolu’dan Avrupa’nın ortasına kadar İslam’ın hamiliğini yaptılar ve halen yapıyoruz. Nerede bir ezilen, nerede bir düşkün, nerede zulme uğrayan, nerede bir garip varsa, onun hepsinin hamisi Türkiye Cumhuriyeti devletidir. Son kalemiz. O kalenin muhafazası için millet olarak birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız” diye konuştu.

İftar etkinliği yapılan dua ile sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız