SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esma'nın Teşekkürü Kayısıyla

A- A+ PAYLAŞ

 

BESKVA Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu Manisa’da Eczacılık Fakültesi’ni kazanarak büyük başarıya imza atan 19 yaşındaki Esma Şengül’e umut oldu.

Babası 21 yıldır Saruhan Otel’de bahçıvanlık yapan Esma Şengül’ün eğitimi süresince tüm masraflarını karşılayan Keleşoğlu örnek davranışı ile yine takdir topladı.

Bekir Sacide Keleşoğlu Eğitim ve Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Keleşoğlu, Manisa’da ihtiyaç sahibi bir ailenin daha yüzünü güldürdü. 21 yıldır Manisa Saruhan Otel’de bahçıvanlık yapan Dursun Şengül’ün iki çocuğundan birisi olan Esma Şengül’ün eczacılık fakültesini kazandığını öğrenen, ancak ailenin yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle Esma’nın öğrenimine 15 bin TL vererek katkıda bulunan Hakkı Keleşoğlu Malatya İnönü Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde eğitim gören ve tatil için Manisa’ya gelen Esma ile Saruhan Otel’de buluştu.

Esma’yı okulundaki başarından dolayı anlından öperek kutlayan Keleşoğlu, “Biz Allahın bize verdiği parayı sana verip eğitimine katkı sağlamak istedik. Bize borçlu değilsin. Bize olan borcunu okulunu başarıyla bitirip iyi bir eczacı olup diplomanı bana getirerek ödeyebilirsin. Başarılarını ailenden sürekli haber alıyorum. Sen benim manevi kızım oldun. Biz karınca kararınca elimizden geldiği kadar bir kızımızın eğitimini üstlendik. Diğer esmalarımıza da Manisa’da hatta Türkiye’nin dört bir köşesinde bulunan hayırseverlerimizin yardım elini uzatmasını bekliyoruz” dedi.

Malatya’dan tatil için Manisa’ya gelen Esma Şengül, Hakkı Keleşoğlu’na Malatya’dan getirdiği kayısıyı eliyle yedirerek teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız