SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Aşuresi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna'nın organizasyonu ile esnaf ve sanatkarlar adına aşure dağıtımı yapıldı.

Tuna'nın Nasuhi caddesi üzerindeki işyerinin önünde yapılan Aşure ikramına İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, KOSGEB Merkez Başkanı Murat Seki, Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Önce Vatan Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, çok sayıda esnaf ve sanatkar odaları başkanları katıldılar.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf ve sanatkar camiası olarak böyle bir aşure dağıtımı yapılıyor. Türk milleti aşure gibidir, iç içedir. Muharrem ayının memleketimize huzuru, bolluğu ve bereketi getirmesinii temenni ediyorum. 2010 yılının esnaf yılı olmasını diliyorum. Böyle bir organizasyonu üstlenen Lokantacılar Odası Başkanımız Zeki Tuna'ya da teşekkür ediyorum" dedi.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, birlik ve beraberliğe vesile olması temennisinde bulunarak, 2010 yılında esnaf ve sanatkarların yaşadığı sorunların asgariye inmesi temennisinde bulundu.

Aşure dağıtımı, dua okunmasının ardından davetlilere ve caddeden geçen vatandaşlar ile çevredeki esnaflara ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız