SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnaf Fiyattan Şikayetçi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:10
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından binin üzerinde köy, belde ve ilçeden şehir merkezine gelen minibüslerin kontrolü ve denetiminin daha kolay olması için araçlara takılacak olan J plakalarında dağıtım aşamasına gelindi. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce J plakasında dağıtım aşamasına gelindiğini ifade ederek, fiyatlar konusunda anlaşılamadığını belirtti.

İnce, “J plaka için Malatya Büyükşehir Belediyesi yönetmeliği yaptı. Binin üzerinde köy, belde ve ilçeden şehre gelen minibüslerin kontrolü ve denetimi daha kolay olması için J plakası verildi. Şu an itibariyle büyükşehir belediyemiz J plakasını dağıtım aşamasına geldi. Ancak fiyatlar konusunda birtakım sıkıntılar var. Esnaflarımız J plaka fiyatının yüksek olduğunu bizlere bildiriyor. İnşallah fiyatlar yeniden düzenlenip J plakasını Malatya Büyükşehir Belediyesi bir kez daha gündemine alır” diye konuştu.

Korsan araçlarla ilgili de konuşan İnce korsan minibüsçülerin esnafı mağdur ettiğini dile getirerek, “Ben buradan yetkililere bir kez daha sesleniyorum; esnaflarımızı mağdur etmeyin. Sizler denetim yapmak zorundasınız. Devlet size o yetkiyi verdiyse o yetkiyi kullanmak zorundasınız. Benim kayıtlı olan esnafımı korsan araçlar mağdur ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve ilgili yetkililer bu konuda denetim yapmıyor. İlgililer korsan araçları bitirmek ve sahada hizmet veren S plakalı esnafların mağduriyetini önlemek zorundalar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız