SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf İftarda Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:13
Esnaf İftarda Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Darende İlçesi’nde esnaflar iftar yemeğinde bir araya geldi. Darende Esnaf ve Sanatkarlar Odası ilçe esnafına iftar yemeği verdi. Oda Başkanı Kürşat Gök, “Esnafımızla bir araya gelerek mübarek ramazan ayında manevi havayı hep birlikte yaşamak ve birlik beraberlik içinde her zaman esnafımızın yanındayız" dedi . Gök, "Aramızda bulunan Belediye Başkanımız sayın Dr. Süleyman Eser’e küçük sanayi sitesinin yapılması için çalışmaları ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum “dedi

İftara katılan Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, “Mübarek Ramazan ayının son günlerinde bir araya gelmemize vesile olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanına teşekkür ediyorum. En kısa zamanda sanayi sitemizin temelini atmaya çalışacağız. Bayramdan sonra inşallah bu müjdeyi buradan veriyorum” ifadelerini kullandı.

Dualar eşliğinde yapılan iftar programına, Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, İlçe Müftüsü Ahmet Varol, Esnaf Oda Başkanı Kürşat Gök, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ve yaklaşık bin esnaf katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız