SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Odalarında Seçim Dönemi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB)'a bağlı 26 esnaf odasında seçim dönemi başladı. Bu odaların seçimlerinin sonuçlanmasının ardından ESOB seçimleri yapılacak.

Malatya'da bulunan 26 odadan 19'unda genel kurul tarihi ve birincide çoğunluk sağlanamazsa, ikinci genel kurul tarihleri şöyle:

"Fırıncılar Odası 8 Ekim- 14 Ekim,
Fotoğrafçılar Odası 9 Ekim- 15 Ekim,
Berberler Odası 10 Ekim- 16 Ekim,
İmalat Demir Odası 11 Ekim- 17 Ekim,
Kahveciler Odası 12 Ekim- 18 Ekim,
Kasaplar Odası 13 Ekim- 19 Ekim,
Kuyumcular Odası 14 Ekim- 20 Ekim,
Hazır Elbiseciler Odası 16 Ekim- 22 Ekim,
Manifaturacılar Odası 17 Ekim- 23 Ekim,
Mobilyacılar Odası 19 Ekim- 25 Ekim,
Sebzeciler Odası 20 Ekim- 26 Ekim,
Seyyar Pazarcılar Odası 21 Ekim- 27 Ekim,
Zahireciler Odası 23 Ekim- 29 Ekim,
Yeşiltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası 24 Ekim- 30 Ekim,
Emlak Komisyoncuları Odası 26 Ekim- 1 Kasım,
Minibüscüler Odası 31 Ekim- 6 Kasım,
Attarlar Odası 8 Kasım- 14 Kasım,
Lokantacılar Odası 9 Kasım- 15 Kasım,
Ağaç Sanatkarları Odası 12 Kasım- 18 Kasım".

7 ODANIN TARİHLERİ..
Bu arada, diğer 7 odanın seçimlerine ilişkin ilk tarihler geride kalmasına karşın, ilk toplantılarda çoğunluk sağlanamadığı için, seçimler ikinci toplantılara kaldı. Bu doğrultuda, 7 Ekim Cuma günü Mahrukatçılar Odası seçimleri yapıldı. Bu odanın başkanlığına Orhan Özbek yeniden seçildi.

7 odanın seçim tarihleri şöyleydi:
Mahrukatçılar Odası 1 Ekim (yapılamadı)- 7 Ekim,
Şoförler ve Otomobilcilar Odası 2 Ekim (yapılamadı)- 8 Ekim,
Terziler Odası 3 Ekim (yapılamadı)- 9 Ekim
Ayakkabıcılar 4 Ekim (yapılamadı)- 10 Ekim
Bakkallar 5 Ekim (yapılamadı)-11 Ekim
Madeni Eşya Sanatkarları 6 Ekim (yapılamadı) -12 Ekim
Elktrikçiler 7 Ekim (yapılamadı)- 13 Ekim

Oda seçimlerinin tamamlanmasından sonra belirlenecek bir tarihte ESOB seçimleri yapılacak. Halen ESOB Başkanlığı görevini yürüten ve aynı zamanda Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı olan Şevket Keskin'in yeniden aday olduğu Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimleri 8 Ekim Cumartesi günü. Bu oda başkanlığına Vahap Gönüldaş da adaylığını açıklamıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız