SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Odalarının Seçimleri Sürüyor..

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf odalarının seçimleri sürüyor. Kasaplar, Hazır Elbiseciler, Manifaturacılar ve Yeşiltepe Esnaf Odası da seçim yaptı.

KASAPLAR..
Malatya Kasaplar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı, Esnaf Sarayı Ebubekir Zorlu Toplantı Salonu'nda yapıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı seçimde, mevcut başkan Alaatin Çalışkan'ın yanı sıra İsmet Narinç ve Turgut Özdemir de aday oldu.

3 adayın yarıştığı genel kurulda toplam 106 delege oy kullanırken, 58 oyu alan Alaatin Çalışkan yeniden başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan İsmet Narinç, 35 oy alırken, Turgut Özdemir ise 13 oyda kaldı.

Alaatin Çalışkan başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na Mehmet Porgalı, Abdullah Yeşilgil, Fikret Acet, Mehmet Leylek, Hüseyin Perçin ve Murat Can seçildi.

HAZIR ELBİSECİLER..
Hazır Elbiseciler Odası'nın yapılan genel kurulunda divan başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin yaptı. Eski başkan Vahap Demir'in yeniden aday olmadığı ve tek listeyle girilen genel kurulda Abdulkadir Çoban başkanlığa seçildi.

Toplam 191 delegesi bulunan Malatya Hazır Elbiseciler Odası'nın Abdulkadir Çoban başkanlığındaki yönetim kuruluna Vahap Demir, İbrahim Öncüler, Cemal Elbir, Mustafa Aydaş, Mikail Deniz ve M. Latif Yaylacı seçildi. Denetim kuruluna ise Abdurrahman Çoban, Ahmet Ray ve Osman Gök getirildi.

MANİFATURACILAR ODASI...

Malatya Manifaturacılar Odası Başkanlığı'na, 4. kez Mehmet Özpolat getirildi. Genel kurulda, mevcut başkan Mehmet Özpolat yeniden tek listeyle aday oldu.

Toplam 517 delegesi bulunan Malatya Manifaturacılar Odası'nın Mehmet Özpolat başkanlığındaki Yönetim Kurulu'na, Ömer Topdağ, Günal Aslantürk, Mustafa Korkmaz, Halil Güngör, Suat Yılmaz ve Celal Akyol seçildi.

YEŞİLTEPE ESNAF ODASI..
Malatya Yeşiltepe Esnaf Odası başkanlığına yeniden Tevabil Polat seçildi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'in divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mevcut başkan Tevabil Polat tek listeyle aday oldu.
Yeşiltepe Esnaf Odası başkanlığını Tevabil Polat'ın kazandığı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Ramazan Külek, Timur Metin, İbrahim turan, Ali Akay, Gündüz Gültekin ve Bilal Yılmazer."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız