SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esnaf Olarak Çok Sevindik'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:06:28
'Esnaf Olarak Çok Sevindik'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Santakarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyapor’u sezonun ilk maçı öncesinde antrenmanda ziyaret ederek başarı temennilerinde bulunup, baklava ikram etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sahasında Yeni Malatyaspor’un antrenmanında gerçekleşen ziyarette Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Şevket Keskin, Teknik direktör Yücel İldiz ile bir süre sohbet ederek, futbolculara başarılar diledi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Yücel İldiz’in Malatyaspor’un süper lige çıkışında kendisinin de yönetimde olduğu dönemde yine takımın teknik direktörü olduğunu  ve o dönem Malatya tarihinde unutulmaz bir coşku yaşattığını hatırlatarak, aynı şampiyonluğu ve coşkuyu Malatya’nın yeniden yaşamak istediğini ifade etti. 

KESKİN: AYNI HEYECANI YAŞAMAK İSTİYORUZ 

Keskin,  “Hocam Malatya’ya çok büyük bir heyecan yaşattı, 2000-2001’de. Malatya’da tekrardan hoş geldiniz. Malatya sizi seviyor. Siz, Malatya’yı seviyorsunuz. Malatya’ya çok büyük heyecanlar yaşattınız. İnşallah o heyecanı Malatya’ya bir daha yaşatırsınız. O heyecan sizin yapınızda var.  Biz esnaf ve sanatkar camiası olarak sizin tekrar Malatya’da görev yapmanızdan dolayı büyük bir mutluluk duyduk. Malatyaspor’un süper lige çıktığı sezon, o dönem hocamızla birlikte çalışmıştık. Ben hocamıza, ekibine ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz.  Biz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak takımın başına sizin gelmenize çok sevindik. O heyecanı umarım bir kez daha yaşatırsınız. Esnaf Odası Başkanı olarak, takımımıza bu sezon ligde başarılar diliyorum. Her zaman olduğu gibi bu senede hedefimiz mutlaka şampiyonluk olacaktır” dedi.

İLDİZ: .MALATYA İLE OLAN DUYGUSAL BAĞIMI HERKES BİLİYOR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Yücel İldiz; “Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin idmanımızı ziyaret etti. Bizi, çok mutlu ettiler. Aynı zamanda bizi eskiye götürerek, duygulandırdılar. Malatya ile olan duygusal bağımı herkes biliyor. Bunu saklamaya gerek yoktur. İlk geldiğim günde söyledim. İşimiz çok zor. PTT 1.Ligin zorluğu ortada. Kamuoyunun beklentisi belli, Takımların durumları belli. Ligin başlamasına az kaldı. Hala eksiklerimiz var. Kulüp başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız bu eksiklikler üzerine çalışıyor.  Kulüp Başkanımız Malatya’ya gelecek. Bir durum değerlendirmesi yapacağız. Elimden geldiğinde Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.

Keskin ziyaretinde takıma baklava ikram etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız