SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnaf Olmazsa Olmazımız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:15
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, esnafların sorunlarını yakından bildiklerini ifade ederek, esnafların sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını söyledi. 

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kazancıoğlu, TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve ESOB Başkanı Şevket Keskin ile bazı kamu kuruluşlarını ziyaret etti. 

“ESNAFLAR OLMAZSA OLMAZLARIMIZDIR”

Kazancıoğlu, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini ifade ederek, “Sivil toplum kuruluşları, Malatya’nın problemlerine tarafsız ve akılcı çözüm üretiyorlar. Bunun yanında kamu hizmetlerine önemli katkılar sağlıyorlar. İnşallah göreve seçildiğimizde; esnaflarımızın sorunlarını hem kendilerinden hem de derneklerinden dinleyeceğiz. Meselelerini yerinde gidermeye çalışacağız” dedi.

Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (ESOB) önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Kazancıoğlu, “Malatya’nın önemli sorunlarından birisi şehir içerisindeki esnafın derdi. Esnaf ne kadar ayakta olursa, vatandaşlar o kadar az mağdur olacak. Sorunlar çözülürse, esnaflarımız daha çok istihdam sağlayacak ve daha rahat iş yapacak. Bu anlamda esnaflarımız olmazsa olmalarımızdır” dedi.

“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve ESOB Başkanı Şevket Keskin, Kazancıoğlu’na 30 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyerek, “Şinasi Kazancıoğlu Bey’i yakından tanıyorum. Bizlere ve Malatya’ya büyük destekleriniz oldu. Sizinle iyi bir diyalogumuz var. İnşallah bu diyalog devam edecek” dedi.

Herkese eşit mesafede olduklarını ifade eden Keskin, “Benim teşkilatım içerisinde bütün partilerin mensubu vardır. Bu anlamda herkese eşit şartlarda bakıyoruz” ifadesini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız