SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnaf Siteleri Dönüştürülecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:53:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile sosyal tesisleri bitirilen Kamyoncular Garajı hizmete girerken, ESOB Başkanı Şevket Keskin, garajın bitirilmesi dolayısıyla bir teşekkür yemeği verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yemekte yaptığı konuşmada, esnafların yaşadığı sitelerin sorunsuz hale dönüştürüleceğini söyledi.

Yeşiltepe bölgesinde bulunan Kamyon Garajı’nda verilen yemeğe; Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, Genel Sekreter Arif Emecen, ESOB Başkanı H.Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, çeşitli meslek grupları oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ile kamyoncu esnafları katıldı.

Yemekte bir teşekkür konuşması yapan ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve geldiği günden beri Malatya’nın çehresini değiştirmek için elinden geleni yaptığını belirterek, bu çalışmaları takdir ettiklerini söyledi.

Yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ederek, başarılarının devamını dileyen Şevket Keskin, “Ahmet Başkanımızın yapmış olduğu hizmetler belki Malatya’da pek görünmüyor ama dışarıdan gelen Malatyalı ve diğer misafirler, Malatya’nın çehresinin değiştiğini, çok güzel olduğunu, büyükşehre uygun geliştiğini sürekli olarak bizlere söylüyorlar. Bizler de mutlu oluyoruz.

Bu yemeğin aslı; Büyükşehir Belediye Başkanımın bize ve Malatya’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür yemeğidir. Kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kamyon Garajı’nın Malatya’ya ve esnaflara hayırlı olması temennisinde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise temel amaçlarının Malatya’ya hizmet etmek olduğunu söyledi. İnsanları sorunsuz bir şekilde yaşatabilmenin temel felsefeleri olduğunu da kaydeden Başkan Çakır, başta merkez olmak üzere bütün esnafların sıkıntıları ve yapılacak olan hizmetlerle yakından ilgilendiklerini belirtti. Çakır, “İnşallah bunun devamı gelecek. Bu bölgede grup sitelerini daha da yoğunlaştırmak için çalışmamız var. Mobilyacılardan ayakkabıcılara kadar keresteci esnafımıza kadar bunlarla ilgili hazırlıklarımız var. İmar planlarında bunların altlıkları hazırlandı TOKİ ile görüşmelerimiz oldu. TOKİ’nin katkıları ile esnafımızın daha kolay ve daha sağlıklı ortamda hizmet üretebilmeleri için bu çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İnşallah esnaflarımızın yaşadığı siteleri sorunsuz bir hale dönüştüreceğiz. Burada acil ihtiyaç vardı. Garajın genişletilmesi, altyapısının yapılması, istinat duvarlarının yapılması asfaltının yapılması ile birlikte burada güzel bir hizmet yerine getirilmiş oldu. Esnaflarımız için hayırlı olsun, kazasız güzel hizmetler yapmak nasip olsun” şeklinde konuştu.

Son olarak konuşan Malatya Valisi Süleyman Kamçı da esnafların yüzü gülünce vatandaşların da yüzünün güldüğünü belirterek, sayanini ve ticaretin temelinin esnaflarla başladığını söyledi. Başta Cumharbaşkanı olmak üzere herkesin aynı görüş ve düşüncede olduğunu kaydeden Vali Kamçı, “Esnafımızın yüzü gülünce bizim yüzümüzde güler, bizde iyi oluruz. Bu yapılan hizmetler asla yeterli değildir. Esnafımıza elimizden geldiğince hizmet etmeye, yardım etmeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz burayı güzelleştirmiş. Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız