SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esnaf Sorunlarıyla İlgileneceğiz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:08
'Esnaf Sorunlarıyla İlgileneceğiz'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Malatya merkez ilçe Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, esnafın kendileri için önemli olduğunu belirterek, esnafın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini kaydetti.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Gürkan, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP  Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ESOB) ziyaret etti.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Bülent Karakoç, Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, Kasaplar Odası Başkanı Alaattin Çalışkan, Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İzzet Demirci ile bir araya gelen Gürkan, istek ve sorunları dinledi.

Esnafı çok önemsediklerini dile getiren Gürkan, “Esnafımızdan alacağımız sorun ve çözüm önerilerini teknik anlamda değerlendirip, sizlerin çalışma alanlarınızı daha uygun hale getireceğiz. Bu noktada üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bu anlamda esnaf odalarımızdan bize gelecek her türlü öneriyi gündemimize alacağız. Bu önerileri titizlikle değerlendirip, sizlerle birlikte en güzel hizmetleri yapacağız” diye konuştu.

ESOB Başkanı Şevket Keskin, Gürkan'a yerel seçimde başarılar dileyerek, “Ülkemizin ve Malatya'mızın geleceği için çok başarılı olmamız gerekiyor. Buna da Malatya'nın katkı vereceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnaf odaları başkanlarına, “Sizler bizim yol arkadaşlarımızsınız” dedi.

Yola çıkarken esnaflarla yan yana oldukları kaydeden Çalık, "Biz yola çıkarken esnafımız yanımızdaydı. Bizler ‘haydi beraber yürüyoruz’ demeden Başbakanımızla bu yolculuğa başladınız. Ve en güzeli yaptığımız güzel işlerde bizi alkışladınız. Eğer eksik kalan taraflar varsa onlarda da eleştirmeyi bir görev bildiniz. Toplumsal duyarlılığınız için, sosyal sorumluluklarınız için ve bugüne kadar bize verdiğiniz tüm destekler için canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz esnaflarımızla ilgili önemli düzenlemeler yaptık” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin önemli bir yol ayrımında olduğunu dile getiren Çalık, şunları söyledi:

“Darbeler her zaman askeri ve bürokratik darbe olmuyor. Bu kez yargı darbesiyle karşı karşıyayız. Maalesef yeniden Türkiye'yi, gezi olayları gibi olaylarla gündeme taşımak istiyorlar. Ama biz biliyoruz ki milletimiz buna izin vermez.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız