SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnaf Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, beraberindeki heyetle birlikte referanduma 'Evet' için ziyaretlere devam ediyor.

Milletvekili Ölmeztoprak, İnönü Caddesi'nde yaptığı esnaf ziyaretlerinde, Anayasa değişikliğiyle ilgili 12 Eylül'de yapılacak olan referandum konusunda bilgi verip, evet oyu istedi. "Vatandaşlarımız yerel ve genel seçimlerde oy verirken tercih ederken, faklı partilere oy vermiş olabilir. Ama 12 Eylül tarihinde sandıkta Anayasa değişikliğinin bu ülkeye neler getirdiğini, Anayasa değişikliğinde neler yazdığına bakarak karar vermelerini temenni ediyorum" diyen Ölmeztoprak, "Çünkü bu anayasa değişikliği her hangi bir partinin veya siyasi düşüncenin lehinde veya aleyhinde olan bir şey değildir. 72 milyon insanın lehinde olan hükümler içermektedir. Bu çerçevede her vatandaşımız orada o değişiklikte kendisine, lehine olan bir hüküm bulabilecektir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız