SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafa Karanfil Dağıttılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:55:35
Esnafa Karanfil Dağıttılar
A- A+ PAYLAŞ
Zabıta teşkilatının 186'ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Malatya Zabıta Müdürlüğü tarafından esnafa karanfil dağıtıldı. 
 
Sıtmapınarı Mahallesi'nden başlayan karanfil dağıtımı şehir merkezinde son bulurken, dağıtıma; Zabıtadan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Malatya Zabıta Müdürü Halil Fırat ve zabıta ekipleri katıldı.
 
Karanfil dağıtımı sonrası bir açıklamada bulunan Alican Bozkurt, "Zabıta teşkilatımızın 186'ncı kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Zabıta, bundan 186 yıl önce Çarşı Ağası unvanıyla kurulmuştu. O günden bugüne çok değişik isimlerle anılan zabıta teşkilatı, günümüze kadar gelmiştir" dedi.
 
İnsanların huzur ve sağlığı için çalıştıklarını kaydeden Bozkurt, "Zabıtaların görevi halkın huzur, esenlik ve sağlığının korunması ve muhafazası için esnaflara gerekli denetimleri yapmaktır. Biz de bu vesileyle zaman zaman tatsız olaylar yaşasak bile insanların sağlığı, huzuru ve selameti için sürekli denetimler yapıyoruz, esnaflarımızın dertlerini dinliyoruz. Zabıtanın güzel yüzünü göstermek için esnaflarımıza karanfil takdim ettik" diye konuştu.
 
BAŞKANI ZİYARET..
Bu arada Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, Malatya Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Fırat ve beraberindeki bir grup zabıta personeli, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan Malatya Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Fırat, Zabıta Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Çakır’ı ziyaret ettiklerini belirterek, “Sayın Başkanım, çalışmalarımızda sürekli desteklerinizi görüyoruz. Tüm arkadaşlarım adına teşekkürlerimi arz ederim” dedi.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, belediye zabıtasının özveriyle çalıştıklarını, özellikle başta toplumun ortak kullanmış olduğu alanların işgalini önlemek üzere şehirdeki her türlü tertip ve düzeni sağlayarak, görevini bugüne kadar en iyi şekilde yaptığını belirtti. Zabıtanın her geçen gün kendini yenileyerek, halkla ve esnafla ilişkilerini geliştiren bir yapıda Malatya’ya en güzel hizmeti yapma gayreti içerisinde olduğunu anlatan Başkan Çakır, “Zabıta ekiplerimizi yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.
 
Zabıta'nın halk adına cadde, sokak ve meydanlar ile park alanlarındaki düzeni sağlamak için görev yaptığını anlatan Çakır, şunları söyledi: “Malatya’da yaşayan herkesi temsil ederek görev yapıyorsunuz. Zabıta ekiplerimize hem araç gereç, hem de iç hizmetler konusunda her türlü desteği veriyoruz” 
 
Çakır, zabıta ekiplerinin aynı zamanda belediyeyi temsil ettiklerini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bütün arkadaşların da
bu bilinçte olduğunu, bu hizmet bilinciyle çalıştıklarını yakinen biliyorum. Bundan dolayı da bütün arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Elimizden gelen desteği, katkıyı her zaman sunmaya çalışıyoruz. Bir kez daha sizlerin nezdinde bütün arkadaşlarımızın haftasını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” 
 
Ziyaret sırasında, zabıta teşkilatı tarafından Başkan Çakır’a bir buket çiçek ve plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız