SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnafı Bilen Bir Müdür"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:11:29
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ün göreve gelmesini ardından esnafları ziyaret ederek çaylarını içip sohbet etmesinin kendilerini memnun ettiğini söyledi.
  
Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, MESOB Başkanı Şevket Keskin'e iadeyi ziyarette bulundu.
  
Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, ziyaret sırasındaki konuşmasında "Her zaman söylediğim gibi, özelikle esnafımız halkın nabzını tutan, halkın içinde bize yön verecek, fikir verecek ve her konuda malumatı olan insanlarımız. Dolayısıyla bizler, kendimizi esnaflardan uzak düşünemeyiz ve göremeyiz. Esnaflarımızla özellikle beraber olmaya çalışıyoruz. Çünkü her sanat kolu, her meslek kolu, kendisine has iş çevresinde bir takım sıkıntılarla baş başa. Bizi ilgilendiren yönüyle de, güvenlik konularıyla sıkıntıları neler, onları istişare etmenin bir tek yönü var, oda esnaflarla birlikte ve beraber olmak, onların dertlerini dinlemektir. Bu düşünceyle yola çıktık ve çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
 
Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, "Beni en çok sevindiren taraf, müdürümüzün geldiği günden beri Malatya halkıyla, Malatya esnafıyla iç içe olmasıdır. Esnaflara yönelik çok sayıda ziyaret düzenliyor. Müdürümüzün esnafın içinden geliyor, babası esnaf. Çünkü esnaf ve sanatkar olmak ayrı bir ayrıcalıktır. Bundan dolayı da çok mutluyum. Emniyet Müdürümüz esnafı biliyor ve tanıyor. Bundan beraber Malatya'nın gerçekten fizibilitesini çıkartmış durumda. Müdürümüzün esnafımızı ziyaret etmesinden dolayı, esnafımız bu durumdan dolayı çok memnun. Biz esnaf ve sanatkarı bu toplumun temel taşı olarak görüyoruz. Gece iki lamba yanar, birisi devletin, ikincisi esnafındır. Esnaf ve sanatkarımız, devletine ve geçmişine çok bağlıdır. Müdürümüz esnafa ve Malatya'ya çok iyi bir uyum sağladı. Emniyet Müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyoruz. Esnaf ve sanatkarın dostluğu pazara kadar değil, mezara kadardır. Emniyetimizin tüm çalışmalarını destekleyeceğiz" şeklinde konuştu.
  
MESOB Başkanı Şevket Keskin, MESOB tarafından hazırlanan Sürücü kurslarına ve sürücü eğitimine yönelik hazırlanan raporu Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'e takdim etti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız