SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnafı En İyi Bilen Benim"

A- A+ PAYLAŞ

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sesi az çıkanın gür sesi olacağını belirterek, esnaflardan görüş ve öneri beklediklerini belirtti.

Ağbaba ve CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ESOB) Başkan vekili Orhan Özbek'e teşekkür ziyaretinde bulundular.

“SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

Öneri ve destek beklediğini belirten Milletvekili Ağbaba, “Her zaman esnaf odaları ile ilişkilerimiz çok iyi oldu. Bu süreçten sonra da hiç ayırmadan ilişkimiz devam edecek. Esnafın sorunlarını seçilen 6 arkadaşımız içerisinde herhalde en çok bilen benim. Ben de bu camia içerisinde yılladır hizmet veriyorum. Milletvekili olduğum süreç içerisinde bütün esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını takipçisi olmaya devam edeceğiz. Esnafların işsizliğin azaltılmasında Türkiye'de ki istihdamın yaratılmasında çok önemli bir rol oynadığını altını çizerek söylemek istiyorum. Özgürlükçü anayasa diyoruz, özgürlükçü demokrasiyi kuracağız diyoruz. Yeni anayasanın ortak diyalog içerisinde hazırlanmasından yanayız. Ben kimin sesi az çıkıyorsa onların gür sesi olmaya çalışacağım. Bu konuda sizlerinde öneri ve desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ağbaba’dan sonra söz alan Orhan Özbek, "Bildiğiniz gibi bizler partiler üstü bir kurum olduğumuz için bütün partilere yaklaşımımız da aynıdır. Sizleri yıllardan beridir tanıyoruz. Malatya'da esnaflıktan yetişmesiniz. Malatya'nın sorunlarını biliyorsunuz ve bu sorunları da çözeceğinize inanıyoruz. Size başarılar diliyorum. Malatya ve Türkiye hayırlı olmasını diyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız