SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafı Gezdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:25:22
Esnafı Gezdi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Atatürk Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, hem geçmiş Kurban Bayramlarını kutladı, hem de sorunlarını dinleyerek, belediye tarafından yapılan bazı çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt’un da hazır bulunduğu gezi sırasında esnafla sohbet eden Başkan Ahmet Çakır; büyükşehir, değişim dönüşüm çalışmaları, alt yapı hizmetleri, yol açma çalışmaları ve Kernek Meydanı düzenleme projesi gibi birçok hizmet ve yatırım hakkında bilgiler verdi.

Amaçlarının Malatya'nın planlı ve sağlıklı bir şekilde gelişmesini sağlamak olduğunu belirten Çakır, "Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaları, planlamaları ve projeleri kamuoyuyla paylaşıyoruz. Mahalle gezilerinin yanı sıra esnaflarımızı da ziyaret ederek fikir ve düşüncelerini alıyor, bu fikir ve düşüncelerden faydalanıyoruz" dedi.

Başkan Çakır, esnaf ziyaretinin yanı sıra vatandaşlarla da sohbet ederek, bayramlarını kutladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız