SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnafı Korumaya Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:55:26
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve Hal Binası’nda da incelemelerde bulundu.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sıtmapınarı ve İnönü Caddesi üzerindeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek, esnafla sohbet edip, sorun ve taleplerini dinledi.

Beraberindeki partili yöneticilerle birlikte ziyarette bulunan Çalık, esnafın ilgisine teşekkür ederek, “Yönetici arkadaşlarımızla esnafları ziyaret ederken, binlerce kez şükürler olsun, esnafımızın hem sayın başbakan konusundaki hassasiyeti ve hem de Türkiye üzerinde oynanan oyunlar konusundaki hassasiyeti had safhada. Herkes şunu söylüyor; biz büyük oyunu bozmaya hepimiz beraberce geliyoruz” dedi.

Çalık, esnafı ziyaret ederken, kaldırımda yürüyen vatandaşlarla da sohbet etti.

HAL BİNASINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Çalık, beraberinde AKP İl başkanı Bülent Tüfenkçi, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay ile birlikte Hal Binası’ndaki esnafı tek tek ziyaret ederek, burada yaşanan sorun ve sıkıntıları dinledi.

Hal binasındaki esnafla yapılan toplantıda konuşan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, hal binasında yaşanan sorunların farkında olduklarını ve sıkıntıların çözümü için belediyeni üzerine düşen görevleri yerine getirmeye çalıştığını ve konuyu da yakından takip ettiklerini belirtti. Tüfenkçi, AK Parti döneminde çıkartılarak yürürlüğe konan Hal Yasası ile hal binalarında faaliyet gösteren esnafların yaşadıkları sorunların çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

Milletvekili Öznur Çalık, “Biz ürünlerin tarladan sofraya kadar olan aşamalarda hem üreticimizi, hem tüketicimizi ve hem de hal esnafımızı aynı oranda korumaya çalışıyoruz. Amacımız kaliteli ürünü tüketime sunmaktır. Hal Yasası çıkartıldığı andan itibaren de amaç üretici ve tüketici ile birlikte aracı konumdaki esnaflarımızı korumaktır” diye konuştu.

Çalık, Hal Binası’ndaki esnafların yaşamış olduğu sorunların çözümü içinde belediyenin kısa sürede çözüm bulacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız