SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esnafımız Yanımızda'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MAŞTİ terminalinde esnaflarla görüştü, sorunları dinledi. Çakır, "Çalışırken esnafımızın yanımızda olması bizleri mutlu ediyor."dedi.

Çakır'ın incelemelerine ilişkin Belediye Basın bülteni şöyle:

"Mahalle gezilerinin yanı sıra esnaf gezileri ve sivil toplum kuruluşlarıyla zaman zaman biraraya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MAŞTİ esnafıyla da kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

3 Şubat Çarşamba günü MAŞTİ’de düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları, şirket genel müdürleri, bazı daire müdürleri, MAŞTİ Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Galip Gönültaş ile MAŞTİ esnafı katıldı.

MAŞTİ Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı Galip Gönültaş, MAŞTİ esnafının sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a iletirken, sorunların çözümüyle hem esnafın rahatlayacağını, hem de MAŞTİ’yi tercih eden vatandaşların memnun olacağını söyledi.

Dernek Başkanı Gönültaş, “Sorunların çözümü için gösterilen gayretten memnunuz. Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a gösterdiği bu ilgiden dolayı, MAŞTİ esnafı olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Sorunların çözümü için planlamalar yaptıklarını, esnafla görüşerek sorunları daha kısa sürede çözmek için çaba sarf ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Amacımız sorunları kısa, orta ve uzun vadede planlar yaparak çözmektir. Malatya’yı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için uğraş veriyoruz. Bu çalışmaları yaparken esnafımızın yanımızda olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Daha sonra MAŞTİ’yi gezen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, esnafların yanı sıra yola çıkacak vatandaşlarla da bir süre sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız