SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Esnafımızın Büyük Katkısı Var"

0
Güncellendi - 2017-03-23 21:12:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt İlçemizin gelişmesi ve büyümesinde esnaf kardeşlerimizin çok büyük katkısı vardır. Esnafımız Yeşilyurt’un vazgeçilmez önemli bir parçasıdır. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın görüşleri yapmış olduğumuz çalışmalara ışık tutmaktadır” dedi.

BAŞKAN POLAT ESNAFLARI ZİYARET ETTİ, SORUN VE SIKINTILARI DİNLEDİ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve birim müdürleriyle birlikte Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Polat, “hayırlı işler, bereketli kazançlar” temennisinde bulunarak, sohbet etti. Vatandaşlarla samimi ve içten sohbetler yapan Başkan Polat, çocuklara çikolata ve oyuncak verdi.

POLAT, “ESNAFLARIMIZ BİZE RAHATLIKLA ULAŞABİLİR, SIKINTISINI PAYLAŞABİLİR”

Yeşilyurt İlçesinin yaşam standardı yüksek, bölgede örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaşmasında esnafların ciddi rol oynadığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt Belediyesi olarak esnaflarımızın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında her zaman yanlarındayız. Güzel ve geleceğe umutla bakan ilçemizi sizlerle birlikte geliştireceğiz, büyüteceğiz. Bu gelişim sürecinde esnaf kardeşlerimizin rolü çok büyüktür. İlçemizin ekonomik yönden kalkınması sizlerin yapacağı çalışmalara ve girişimlere bağlıdır. Yeşilyurt Belediyesi olarak sizin için yapmamız gereken ne varsa bunu rahatlıkla bize iletebilirsiniz. Ne yapılması gerekiyorsa birlikte çözüm üreteceğiz. Bizler ortak akıl anlayışına sıkı sıkıya bağlıyız, hizmetlerimizin veya yapılması gerekenler üzerine olumlu veya olumsuz düşüncelerinizi her zaman paylaşabilirsiniz. Kapımız siz değerli esnaf kardeşlerimize her zaman açıktır" diye konuştu.

POLAT, “ESNAFLARIMIZ, YEŞİLYURT’UN VAZGEÇİLMEZ PARÇASIDIR”

Son dönemlerdeki yatırım ve hizmetlerle Yeşilyurt’un artık kabuğuna sığmadığını ve hızla geliştiğine dikkat çeken Başkan Polat, “İlçemizi bütün alanlarda büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızı sabahın erken saatlerinde ziyaret ederek ‘hayırlı işler, bol kazançlar’ temennisinde bulunduk. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız Yeşilyurt’un vazgeçilmez önemli bir parçasıdır, bölgemizin yatırımcılarıdır. Daha modern ve yaşanabilir bir ilçede yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Vatandaşla iç içe ve kolay ulaşılabilir bir belediyecilik ortaya koymaya çalışıyoruz. Bütün gayretimiz ve çabamız; vatandaşımızın, esnaf kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak ve geleceğe güzel eserler bırakmaktır” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız