SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Esnafın İşleri Artacak..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeni Cami ve İnönü Kapalı Çarşısı düzenlemeleri bittiğinde bölge esnafının işlerinin artacağını söyledi.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi esnafları ziyaret edip bayramlarını kutladı.

24 Eylül Çarşamba günü, Akpınar, Halep Caddesi, Ayakkabıcılar Çarşısı ile Yeni Camii çevresinde yapılan esnaf gezisi sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi esnaf ziyaretlerini sıklaştırdıklarını belirterek, bu ziyaretler sırasında esnafların duygu ve düşüncelerini paylaştıklarını ve esnafların huzur içerisinde hizmetlerini yürütebilmeleri içini gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Akın, “Yeni Camii çevre düzenlemesi sayesinde bu civardaki esnaflarımız çok güzel bir mekan içerisinde işlerini yapıyorlar. Şu anda da İnönü Kapalı Çarşısı üstü düzenleme çalışmaları devam ediyor. Orada da güzel bir proje uygulanıyor. Düzenleme çalışmaları bittiğinde bu bölgede esnaflık yapan arkadaşlarımızın işlerinin artacağına inanıyorum” dedi.

Kanal boyunda sürdürülen çalışmalara da değinen, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Fuzuli Caddesinin 40 sene önceki güzel görünümüne kavuşturduklarını, Fuzuli Caddesindeki çevre düzenleme çalışmalarının halk tarafından beğeni topladığını belirterek, şu anda düzenleme çalışmalarına başlanan Kanalboyu Çevre Düzenleme Projesi’nin de Malatyalılar tarafından beğenileceğini söyledi.

Başkan Akın, “Proje doğrultusunda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde bugünkünden çok daha güzel şartlarda Malatya halkına hizmet verecek. Güzel bir mekanı daha hemşerilerimizin hizmetine sunacağımızdan dolayı şimdiden büyük bir sevinç ve heyecan yaşıyorum. İnşaat çalışmaları ilerledikçe, ortaya çıkacak güzelliği basın mensupları ve vatandaşlarla paylaşacağız” dedi.

İnönü Kapalı Çarşısı içinde faaliyetlerini sürdüren esnafların tapu sorunlarıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Akın, hukuk ve kanuna uygun bir şekilde işlemlerini tamamlamış olan 13 esnafın tapularını aldıklarını belirterek, “Devlette devamlılık esastır. Biz gerekli işlemlerini yerine getirmiş olanlara tapularını verdik. Diğerlerine de yargı yolu neticesinde inşallah tapularını vereceğiz” dedi

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar da, sorunlarını bizzat Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a aktarmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Yeni Camii meydanında dinlenen vatandaşlar da, şehir merkezinin çevre düzenleme çalışmalarıyla birlikte güzelleştiğine dikkat çekerek, Belediye Başkanı Akın’a Yeni Cami ve İnönü Kapalı Çarşısı üstü çevre düzenlemelerinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Akın gezi sırasında ayrıca çocuklarla da sohbet edip, çeşitli hediyeler verdi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız