SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafın Malatyaspor Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya esnafı, Malatyaspor Kulübü'ne desteği artırmak için bayrak asma kampanyası başlattı. Öte yandan, Malatyaspor'un genç oyuncularından Mustafa Olcayto Ergen, 16 yaş genç milli takımına davet edildi.

ESNAF DESTEĞİ..
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatyaspor'un şampiyonluğa oynamasına karşın böyle bir havanın halen şehirde oluşmadığını gözlemlediklerini belirterek, "Malatya'da bir görüntü eksikliği ve heyecan eksikliği var. Altay maçı öncesinde şehrimizi gelin gibi Malatyaspor bayrak ve flamalarıyla süslemeliyiz. Malatya'da şampiyonluğa oynayan bir takımın havasını birlik ve beraberlik içinde yaşamalıyız. Futbolcuya da bir heyecan getirmeliyiz. Futbolculara bütün Malatya'nın yanlarında olduğunu hissettirmeliyiz. Bu görüntüyü vermek zorundayız.

Bizler esnaf kuruluşları olarak, birer tane Malatyaspor bayrağını asma kampanyası başlatıyoruz. Malatyaspor'un Malatya için büyük önem arzettiğinin farkındayız" dedi.

Takımın bugünkü ortaya koyduğu futbolun tatmin edici olmadığını belirten Keskin, Malatyaspor'un bu hafta Altay maçını kesinlikle kazanması gerektiğini söyledi.

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ise esnaf kuruluşları olarak takımın ve kulübün yanında olduklarını söyleyerek, takıma sonuna kadar destek vereceklerini ifade etti.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, "Biz Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kredi Kefalet Kooperatifi ve Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği olarak Malatyaspor için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Gaziantep deplasmanı masraflarını birlikte karşılayacağız" dedi.

GENÇ OYUNCU MİLLİ TAKIMA..
Öte yandan Malatyaspor altyapı oyuncularından Mustafa Olcayto Ergen, 16 yaş genç milli takımının Rusya ile oynayacağı özel maçın kadrosuna çağrıldı. Orta saha oyuncusu Ergen, 7-9 Eylül tarihleri arası İstanbul Beylerbeyi’nde kampta olacak. Ardından kafile Rusya’ya gidecek.

Türkiye ve Rusya genç milli takımları 12 ve 14 Eylül’de iki özel maç yapacak.

Mustafa, Malatyaspor A takımıyla da antrenmana çıkıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız