SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafın Sorunlarını Dinledi..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:50:52
Esnafın Sorunlarını Dinledi..
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, esnafı ziyaret etti. Partinin il başkan yardımcısı Murat Turgut, bazı il genel ve belediye meclisi üyeleri ve partililerle birlikte Cezmi Kartay ve Atatürk Caddesi esnafını ziyaret eden milletvekili Öz, “Teşkilat mensuplarımızla birlikte esnafı ziyaret ediyoruz. Milletvekilleri olarak seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Halkla iç içe olup, hem onların sorunlarını dinliyoruz hem de onları ziyaret etmiş oluyoruz” dedi.
 
Esnafı gezerken bir cep telefonu satıcısına uğrayan Milletvekili Öz, bir genci elinde tabaka sigara sararken gördü ve sigarayı bırakmasını istedi. Sigara içmesinin eşine, kendisine, bütçesine ve sağlığına zararı olduğunu söyleyen Milletvekili Öz, gençten sigarayı bırakma sözünü aldı. İşyerinde çalışan bayan görevliye de “Eğer sözünde durmazsa beni telefonla ara buna bir ceza verelim” diye espri yapan Milletvekili Öz, bugüne kadar onlarca kişiye sigara bıraktırması ile biliniyor. Diğer yandan, bir çiçekçiyi ziyarette gelin ile damadı gören Öz, ömür boyu mutluluklar diledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız