SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafın Sorunlarını Dinledi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:19:55
Esnafın Sorunlarını Dinledi
A- A+ PAYLAŞ
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, "Vatandaşları ve esnafımızı sadece seçimden seçime değil, her zaman ziyaret ediyoruz" dedi. 
 
Beraberinde İl Genel Meclisi üyeleri Rıza Sinanoğlu ve Abdurrahman Kızıl, partinin yönetim kurulu üyeleri Nadir Çalık ve Kemal Açıkgöz’le birlikte Hamidiye Mahallesi Nasuhi Caddesi esnafını gezen Milletvekili Cemal Akın, esnafın sorunlarını da dinledi. Bir emekli vatandaş, Akın’a emekli maaşlarının arttırılmasını talep etti.
 
Esnaf ziyaretiyle ilgili bilgi veren Akın, "Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tatile girdi. Memleketimizde hemşehrilerimizle beraber olup sorunlarını dinliyoruz. Zaten meclis tatile girmeden önce de hafta sonları mutlaka bir iki vekil olarak Malatya’da bulunuyorduk. Esnaf ziyareti sırasında, esnaf arkadaşlarımız partimizin faaliyetlerinden, teşkilatımızın faaliyetlerinden memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bunlar da bizi memnun ediyor" ifadelerini kullandı.
 
"Malatya’da AK Parti’ye yüzde 70 destek verildi" diyen Akın, bu desteğin artarak devam etmesi için halkla iç içe olmaya çalıştıklarını, vatandaşların sıkıntılarını dinleyip imkanı olanları çözmeye çalıştıklarını belirterek, sadece seçimden seçime değil, sürekli vatandaşları ve esnafı ziyaret ettiklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız