SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esnafın Sorunlarını Dinlediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:13:25
Esnafın Sorunlarını Dinlediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Darende İlçesi Belediye Başkanı Süleyman Eser, esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi. 

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Süleyman Eser, "Darende esnafının sorunlarını biliyorum. Esnafımızı işlerini daha canlı tutabilmek için çalışmalar içerisindeyiz. Bir esnafımız siftahsız işyerini kapatıyorsa, bizler buna çözüm aramalıyız. Turizmden ilçe esnafı daha fazla nasıl yararlanabilir? Esnafımıza nasıl daha fazla katkı sağlayabiliriz Bu düşünceler içerisinde olacağız. Ülkemizde yaşanan kuraklıktan Darende’de etkilendi. Darende’nin içme suyu ihtiyacını Günpınar Şelalesi kaynağından karşılanıyordu Burada yaşanan kuraklıktan dolayı içme suyu sıkıntısı yaşandı. Vurulan sondajlardan başarılı sonuçlar alındı. İnşallah bu sorun da çözüme kavuşacak” dedi.

Eser, “Darende Tarihi ve Turistlik yerleri ile bölgemizin cazibe merkezi. Bu güzel ilçemize ve ilçemizin güzel insanlarına hizmet etmek bizlerin görevidir. Halkımızla sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz ve bu görüşmelerle vatandaşlarımızın ve esnafımızın ihtiyaçlarını ve sorunlarını tespit ediyoruz. Yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendireceğiz.”şeklinde konuştu. 

Yaptıkları gezilerin amacının esnafla ve halkla istişare etmek olduğunu ifade eden Eser, “Sorunları yerinde görmek ortak bir akılla sorunları çözmek belediyenin çalışmalarını halka anlatmak partili partisiz ayrım yapmadan esnafları dolaşarak şehrin sorunlarını dinliyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Eser’in esnaf ziyaretine, Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Kürşat Gök, Belediye Meclis Üyesi Bekir Kalaycık eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız